Denizli'nin Art Niyetli Olduğunun İspatı

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
Mustafa Denizli Lazio maci sonrasi basin toplantisinda su sözleri ekledi

Kadromuz kIsItlI ve önde de top tutamayinca rakip daha kolay pozisyon bulabiliyor. Dolayisiyla golleri kalemizde görüyoruz.

Peki Lazio macinda hücum oyuncularimiz hangi oyuncular idi?

- Podolski
- Sneijder
- Sabri
- Yasin
- sonradan Umut

Tespit yerinde ve dogru. Ve bende soruyorum, eger Lazio mac sonrasinda bu oyunculari topu önde tutmamakla elestiriyorsan, NEDEN YINE AYNI OYUNCULARI VEYA DAHA VASATLARINI TERCIH EDIYORSUN?

NEDEN TEKNIK KAPASITESI DAHA YÜKSEK OLANLARI DENEMIYORSUN SIKAYETCI ISEN?

Bknz bugün oyuncular hemen hemen ayni önde: Yasin-Sabri-Umut vsvs

Mustafa Denizli ADAM mıdır?

sinirlenme hakancigim

lig bitti sezon kapandi

denizli de tazminat derdinde belli ki

maci zlemek icin tek sebebim sneijder'di o da olmadigina gore izlemeye degmez.

Lazio maçı sonrası Evren Göz adam gibi soru sordu. "Siz geldiğiniz günden bu yana takım geriye gidiyor. Bunu konu hakkında bir yaptırım düşünüyor musunuz?" diye.

Böyle cesurca soruların çoğalması lazım ki Denizli istifa ihtimalini düşünsün.

Iyi de Gökhan bu sorular birseyi netlestirmez bana göre. Teknik acindan direk kendi sözleri ile vuracaksin ki adami bi halt bilmedigi netlessin.

Mesela bu konu. Lazio sonrasi bundan sikayetci olan neden aynisini uygular arkadas?

Yoruldu dede tazminatını alıp bir an önce evinde dinlenmek istiyor bunun için saçma sapan kadrolar çıkarıp kovulma derdinde.

Yalnız takımda Podolski'den başka top tutma özelliği olan futbolcu yok. Biraz da Emre Çolak.

Real maçını geçiniz, unutun onu. Altı üstü bir hazırlık maçıydı, çok şey atfedildi. Real sana, top oynamana izin verdi sadece o kadar. Roma'lı topçuların bile eli ayağı titredi iki hafta önce.

Bilerek takimi sabote ediyor derhal kovulmali eger uefadan 1 yil ceza yersek bu gidisle cezamis bir sonraki seneye sarkacak cünkü bu takim ilk 4 giremez kupayi da vermezler bize

Ben bu kadroyu anlayabiliyorum. Denizli Sneijder ve Podolskiye gozdagi veriyor. Lig bitmis coktan. O nedenle bu sene boyle seyler olacak. Cok takmayin derim.

Geri
Üst Alt