Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Denizlispor Başkanı Ali Çetin, iyi bir kadro kurduklarını ifade ederek, "Bizim hedefimiz Süper Lig'de ilk 5 sıraya oynamak. İddialı bir Denizlispor geliyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
266941.jpg

"Geçtiğimiz 13 Haziran'da statta tadilat çalışması başlattık. Çalışmalar kapsamında zemin 3 metre aşağıya indirildi. Bu sayede 15 bin kapasiteli statta yeni koltuk eklemeleriyle birlikte 19 bin 500 kişi maçlarını izleyebilecek."

"Yaklaşık 200 işçi gece yarısına kadar iki vardiya halinde çalışmalarını sürdürdüyor. Zemine çim serimi tamamlandı. Statta soyunma odaları, lavabolar ve tribünlerdeki çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor"

Çetin, "Yenilenen stadımızda 15 locamız var. Yapım aşamasında olmasına rağmen tamamı satılmış durumda. Kentimiz bize sahip çıkıyor, güveniyor. Zeminimiz şu an futbol oynamaya müsait. Küçük eksikliklerimiz kaldı. 1 Ağustos'tan itibaren burada maç oynayabilecek pozisyonda olacağız. Heyecanla 18 Ağustos'taki ilk maçımızı bekliyoruz" cümlelerini kurdu.

GALATASARAY'I 2-0 YENECEĞİZ
"Fikstür çekimi yapıldı. İlk maçımızı Galatasaray ile oynayacağız. Bundan bir ay önce rüyamda görmüştüm ve bir basın toplantısında bunu söylemiştim. 'İlk maçımızı Galatasaray ile oynayacağız ve 2-0 galip geleceğiz' demiştim. Galatasaray'ı tutturduk, umarım skoru da tuttururum."

Aspor

2 övdük hemen oynamaya başlamış bu da ya

Gündem olma çalışması.

Denizli'de ilk hafta tadımızın kaçacağı gerçeği ile yüzleşelim.

Şehrin 9 sezon sonra Süper Lig coşkusunu yaşayacağını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Bir ay önce rüyamda Süper Lig'deki ilk karşılaşmayı Galatasaray ile oynadığımızı görmüştüm. Galatasaray ile oynayacağız ve 2-0 galip geleceğiz diye basın toplantısında söylemiştim. Fikstür çekimi yapıldı. İlk maçımızı Galatasaray ile oynayacağız. Galatasaray'ı tutturduk, umarım skoru da tuttururum. Biz bütün takımlara karşı futbol oynamaya hazırlıklıyız. Keşke Fatih Terim cezalı olmasaydı ve takımının başında olsaydı. Belki statta olmaz ama kendisini en iyi şekilde misafir edeceğiz."

3 büyükler ligin ilk maçlarında genelde takılmıyor sıkıntı yok. Birde bizi yenmelerinden ziyade süper lige dönmüş olmaları onlar için önemli olacak bu maçta çok kasmazlar bence, kalite farkı kazanır.

ulan haberlere bakıyorum elalem yeni çıkan takımız fenerbahçeye yenilebiliriz der bizim rakiplerde özgüven nirvana

Lige rahat b galibiyetle başlıycaz demektir bu, güzel.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam da yeni Erol Bedir olacak sanırım. Her gün konuşması çıkıyor. Reklam olmayı seviyor. Benim sevdiğim başkan Göztepe başkanı. Adam en ufak polemiğe girmiyor, sadece işini yapıyor.

Geri
Üst Alt