Deplasman Biletleri Yine Peşkeş Çekildi

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
birkaç saat önce belirttiğim gibi kasımpaşa deplasmanına gitmeye niyetlenmiştim låkin deplasman biletlerinin satışa çıktığı duyurusunun geldiği açıklanmasıyla bağımsız taraftarlar yine biletsiz kaldı, bir deplasmandan mahrum kaldı. anlaşılan o ki, yönetimler değişse de belli bir taraftar grubu hala gs'yi sömürüyor. ben bu duruma isyan ediyorum. yeni yönetime eksi not olarak bunu buraya iliştirdim. saygılar.

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maguruscunun olduğu yerde ne bekliyordun ki.

Kasimpasa logolu kart yoksa ev sahibi tarafa da bilet alinamiyor (en azindan su an icin)

Başakşehir yada beşiktaş deplasmanı olsaydı forumdan kombine bulma imkanın vardı Berat.

Biraz once denedim , ki bende sadece basaksehir passoligi var ama uygun kartiniz yok dedi

hadi aktif Gs kartim olsa anlardim da belki tamamen takim logosuz veya sadece tff logolu kartlara satis acmislardir

detayli bilgi kisminda acik acik "sadece kasimpasa logolu kartlara satis yapilir" yaziyor

Biraz once denedim , ki bende sadece basaksehir passoligi var ama uygun kartiniz yok dedi

hadi aktif Gs kartim olsa anlardim da belki tamamen takim logosuz veya sadece tff logolu kartlara satis acmislardir

detayli bilgi kisminda acik acik "sadece kasimpasa logolu kartlara satis yapilir" yaziyor
arkadaşım aldı demin logosuz
da
REİS SEN DE BAŞAKŞEHİR PASSOLİGİ mi var
VAH VAH BAŞIMIZA GELENLER

arkadaşım aldı demin logosuz
da
REİS SEN DE BAŞAKŞEHİR PASSOLİGİ mi var
VAH VAH BAŞIMIZA GELENLER

Gs kombinesi alirken Gs passoligim vardi , sonra basaksehir kombinesi alirken basaksehir passoligi sarti oldugundan onu da cikarttim

ama senelik yenilendigi icin Gs bitince e bilet kullanim suresini uzatmadim , basaksehirinki bitince Gs ninkini yenilerim

seneler cakisabiliyor , surekli 1 den cok kart aktif durumda olmasina gerek yok

ama Gs passoligim kredi karti oldugundan onun aktif olmasini yeglerim elbet

bjk fb osmanli passoliglerim de var zamaninda maclara girmek icin transfer zorunluluklarindan , ama su an hepsi pasif

Bende logosuz var alıp devretme şansım oluyor mu sizlere?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gs kombinesi alirken Gs passoligim vardi , sonra basaksehir kombinesi alirken basaksehir passoligi sarti oldugundan onu da cikarttim

ama senelik yenilendigi icin Gs bitince e bilet kullanim suresini uzatmadim , basaksehirinki bitince Gs ninkini yenilerim

seneler cakisabiliyor , surekli 1 den cok kart aktif durumda olmasina gerek yok

ama Gs passoligim kredi karti oldugundan onun aktif olmasini yeglerim elbet

bjk fb osmanli passoliglerim de var zamaninda maclara girmek icin transfer zorunluluklarindan , ama su an hepsi pasif
eee şu an gs pasifse gs kombineni napıyon reis? nası giriyon maça

Neyse alayım bir tane bakarız devir varmı diye :)
Alamıyorum telefon numaramı değiştirdim şifre gelmiyor

Son düzenleme:
eee şu an gs pasifse gs kombineni napıyon reis? nası giriyon maça

Aciklamasi biraz zor . Kombinelerin biraz farkli durumlari var . Mesela bir ornekle aciklayayim

basaksehir Gs macina basaksehir tribunune normalde Gs passoligliler giremez (kasimpasa meselesindeki gibi) , ama eger o takima da kombinen varsa durum degisiyor

cok fazla varyasyon var passolig olayinda , bazen bir maca bilet almak icin yeni passolig cikarmak zorunda kaliyor , bazen ise eger o takimin rakibinin passoligine sahipsen onu telefonla tamamen iptal etmek zorunda kaliyorsun

boyuna bilet fiyatina ek 30 lira para gidiyor haliyle

mesela gecen sezon fb bjk macina gidecekken bjk passoligim vardi , fb yoktu , hem fb passoligi cikarttim para odedim , hem de parasini odedigim bjk passoligimi iptal etmek zorunda kaldim

neyse ki kart olarak Gs passoligim oldugundan kart alma sirasina girmeden maca girebildim , fb li arkadaslar bir de onunla ugrastiklarindan bana az sovmediler

Neyse alayım bir tane bakarız devir varmı diye :)
Alamıyorum telefon numaramı değiştirdim şifre gelmiyor

Internet uzerinden alisverise kapali olabilir ya da bankacilik sms leri sim kart numara veya telefon degisikliklerinde bloke olabiliyor , sebep bu olabilir

numara degisti ise tabi elbette once onun bankada guncel hale getirilmesi lazim

Geri
Üst Alt