Derhal Kulüpler Birliğinden Çekilin!

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
17 takım Galatasaray'a resmen savaş açtı. Bu topluluk arasında durmak gibi bir hata yapmayın acil toplantı yapılsın ve kulüpler birliğinden çekilinsin.

Son düzenleme:
iyi oluyor bu demirören yönetimi sıçıyor..Ne karar verse birileri karşı çıkıyor buda güvenirliliğini yitiriyor herkesin gözünde

maalesef yemiyor böyle seyler

gümüsdag IHRAC
Dürüst IHRAC
Biliginden CIK
Hakemleri FIFAYA yolla

Bu olaylar tamda bizim işimize geliyor, Bir yandan 30 milyon taraftar var beinsportları iptal ettiriyor. Aman dediler Galatasarayın gönlünü alalım iki hakemi ihraç ettiler şimdi klüpler birliği zipliyor. Tekrar geri alsa kararı Galatasaray kenetlenmiş şekilde daha da sert saldıracak. Yani tff sıçtı, Terime 3 maç daha verirler vermezlerse ne olsunlar orası ayrı. Ama artık bu demirören futbolu yönetemediği ap açık ortada. Yeni biri lazım...

Kulupler birliğinden çıkmanın yasal olarak bir yaptırımı var mıdır ?

teknik olarak çıkmak mümkün mü ? sonuçta federasyon başkanı seçimmi var.

Herşeyi anladım da şike sürecinde Trabzondan bile daha fazla karakter gösteren Bursa'yı anlamadım. Gerçi onlar da transfer konusunda Fb nin altyapısı mı desem, kazıkçısı mı desem bilemiyorum da.
not:bu arada ts nin de canı cehenneme, avatarımdaki fotoyu fb den puan almaları durumunda 1 ay şimkovyak resmi yapacağım dememden sonra yapmıştım.

Bu hafta babamlarin ve benim BEİN üyeliğini iptal edeceğim.

"Kulüpler Birliği'nin yaptığı açıklamadan Galatasaray yönetiminin bilgisi olmadığı ortaya çıktı. K.Birliği'nden imzaların olduğu evrağı isteyen sarı-kırmızılı yönetim bu duruma karşı sert bir tavır sergileyerek Kulüpler Birliği'nden ayrılık konusunu değerlendiriyor "

Hayır, yapılacak tek şey var Galatasaray bir sonraki yayın havuzunda yer almayacak şeklinde bir açıklama.

decoderleri iptal etmeye devam.bakalım Galatasaray olmadan 17 takım bu pespaye ligi kaça satabileceksiniz.

Kulüpler birliğinden ve havuzdan çıkmamız gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aziz zamanında bunu yaptı 1e 17 dedi, bu şekilde hiç bir yere varamayız.

Aziz zamanında bunu yaptı 1e 17 dedi, bu şekilde hiç bir yere varamayız.

Aziz'in durumuyla bu aynı değil ama.Fb gereksiz böbürleniyordu o dönem,biz hakkımızı aramaya çalıştığımız halde bunlar gerçekleşiyor.Sonunda bir şey elde edemeyecek olsa,tarafımız belli olsun maksadıyla yapılacaksa bile bir şey diyemem ben çekilme kararına.

bu ülkenin lokomotifi Galatasaray'dır. Ortada takım olmasa da taraftar burada, bizsiz bir hiçsiniz.
Yarın iptal edeceğim 10 senelik bein tv üyeliğimi

Geri
Üst Alt