GSC Portal Dev Derbi Öncesi Kırmızı Alarm!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
olimpiyat.jpg

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’ın 4 Ocak’ta Galatasaray’ı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırlayacağı mücadele öncesinde kırmızı alarm yaşanıyor.

Detaylar GSC Portal'da...

alttan isitma vardi galiba bir sey olmaz

Burada oynayacağımıza Başakşehir'de oynasak ya.

maç oynanmaz ertelenir. zaten hiçbir futbolcuda bu maçı oynamak istemiyordur hepsi tatili düşünüyor.

benim anlamadim olay, stadin üstü kapali degil, kar da yagcak onunda biliyorlardi, peki neden kocaman bir branda sermiyorlar zeminin üstüne? bu sekilde kari o brandanin üstünden temizlerkene zemin heralde okadar zarar görmez. ben mi yanlis düsünüyorum?

yarıyıl tatili başlıyor ya. 15 gün tatil futbolculara :)

Ayda yüzbinlerce lira kazanan adamların öyle bir beklentiye girme hakları yok bence onu diyorum. Profesyonelce oynamak zorundalar.

Ama dediğin gibi o düşünce yapısında olanlar mutlaka vardır noel döneminde de benzerlerini gördük.

Şimdi bu bonzai ciler biz konya da oynayalım dedik bı dı bıdı derler

Ooov baya kötüymüş durum. Başka stada alınması en mantıklısı olur ama TFF' de mantık olmadığı için Olimpiyat' da oynatırlar.

GT-I9300 Tapatalk

bu fotoğraf aktüel değil sanırım. İstanbula ne zaman bu kadar kar yağdı? Geçen yılın fotoğrafıdır.

Avel bunlar, kar yagacagi zaten belli, sen önlemini alsana ? Ne biliyim komple zemini kaplayacak dev musamba falan ser, niye akil edemiyor bunlar...

Maç sonu fotoğrafı zaman makinası ile :oley:gelecekten geldi.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 81
Geri
Üst Alt