GSC Portal Devler Onun Peşinde!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
muslera1.jpg

Kadrosunda toplam 41 oyuncu bulunduran ve bunu yarı yarıya indirmek isteyen Galatasaray'a İngiltere'den sürpriz bir transfer teklifi geldi.

Detaylar GSC Portal'da...

Muslerayı çok seviyorum ancak premier ligdeki performansını çok merak ediyor ve oraya yakışacağını düşünüyorum.

Şu takımda 6-7 oyuncu mutlaka kalmalı, birisi de MUSLERA'DIR

Eger satilirsa yerine 100% cöp bir kaleci alinacagini adim gibi biliyorum. Onun icin ne olursa olsun kalmali.

Bu takimda satilacak nadir adamlardan biri. Sneijder,Melo ve Muslera. Bu 3 futbolcuyu kimseye degismem.

Sakın haaa. Muslera, Melo, Sneijder, Bruma. Bu adamları satmayı aklınızın ucundan geçirmeyin nolur.

Forumda daha 2 hafta önce bir iki hata yaptı diye yerden yere vuran dalkavuklar şimdi satılmasın diyordur kesin

devre arası arsenale gidebilir

16 milyon euro pesin istiyormusuz,kabul ederlese satacagız

Önceden ben satilmasindan yanaydim iyi para verildiginde ama şöyle geçmişe baktığımızda mesela mondragondan sonra kaç kaleci değiştirdik dünya kadar para harcadık aynısı sneijder içinde geçerli hagi gittikten sonra yeni hagiyi bulmak için dünyanın parasını harcadık elano lincoln felipe revivo v.b yani kazandığımız parayı çok kötü kullanıyor bu tüm Türk takımları için geçerli

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi gitmek istemediği sürece bu adamı göndermek saçmalık.
En az 6-7 sene daha kalemizi koruyabilir.

12.5 Mn € civarı bir meblağ Muslera için az diye düşünüyorum.

20 Mn € bedelinde bir ücret ve yabancı sınırı ile ilgili yapılacak değişiklik ne durumda ise ona göre satılması yada satılmaması konusunda karar verilebilir.

Yerine ise alınabilecek tek isim bellidir ;

https://www.youtube.com/watch?v=c2xoK1Iq4D4

Geri
Üst Alt