Devre Arasında Transfer Edebileceğimiz Forvetler

Odun ya da kalas değil ki adam, Adebayor'u beğeniyorsan bu adamı da beğenirsin. Tabi Adebayor Real Madrid, Tottenham görmüş biri ama yine de benziyor bence stilleri
adebayoru da beğenmiyorum. bize daha atletik biri lazım. alıp dönebilen ne bileyim top tasıyabilen. zira sırtı defansa dayayıp vakit kazandırması da yetmeyebilir bize. videonun baslarında bi top sürüşü var evlerden ırak. ben bu halimle ondan iyi sürebilirim topu. resmen bomba muamelesi yapmış futbol topuna. teknik sıfır kısacası. o yüzden istemem. kafasına topu atacak adam da yok bizde malesef. zaten kanat hucumlarını da rezil bi şekil yapıyoruz. tek atımlık kredimiz var ben bu kalasa vermem acıkcası.

Ben dün Donkun oyununu çok beğendim komik olacak ama o işleri yapan bir forvet bile yeter bize...adam ne güzel toplar indirdi yanına da 1-2 bitirci koyunca sıkışan maçlarda çok rahatlarız... Umarım hava topu hakimiyeti yüksek bir forvet alırız

Maicon-Belhanda-Feghouli gibi adamları elden çıkarıp veya Rodrigues 'i çok yüksek bonservisle satamadığımız sürece alacağımız adam en fazla Nakoulma filan olur

Artık boş transfer yapacak lüksümüz yok bizim şimdiden Maicon 'un yarım kalan Arabistan transferini tamamlamak için iletişime geçmek gerekiyor ne bileyim Belhanda 'ya Feghouli 'ye talip bulmak gerekiyor tamam çok zor ama imkansız değil bu iş elimize güzel bir bonservis geçmediği sürece maaş yükümüz hafiflemediği sürece ne doğru düzgün bir forvet alabiliriz ne de doğru düzgün bir stoper ...

Dogu alkan cok bos konusuyor.

Onuachu sevise gecti herkesi seviyor bugun 3 kere sevdi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

3 yildir ayni konular uplaniyor

hic bir sey degismiyor bizde

Geri
Üst Alt