Diagne: "Elhamdülillah çok iyiyim"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Senegal ile Mali arasında oynanan hazırlık maçında sakatlanan Diagne, sağlık durumu hakkında konuştu. Golcü futbolcu, "Elhamdülillah çok iyiyim. Allah beni seviyor" dedi.

basliksiz-1-0gkR_cover.png

Senegal ile Mali hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Diagne, Senegal'in 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın 59. dakikasında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sağ kanattan gelen topa uçarak kafa vurmak isteyen golcü futbolcu, omzunun üzerine düşünce oyuna devam edemedi.

ALLAH BENİ SEVİYOR

Bugün sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan tecrübeli futbolcu, "Elhamdülillah çok iyiyim. Allah beni seviyor" diyerek taraftarın gönlüne su serpti.

Kralspor

Basliktaki "golcü futbolcu" yarmistir. Bari atarken bu kadar atmayin

Allah'ı bilmem de, gollerini at biz de sevek!

iyi bari kırık yok demek ki , umarım ciddi bir tendon yırtığı yada kıkırdak yaralanması da yoktur.

geçmiş olsun kara aslana.

Çok şükür, yeniden forvetsiz kalmaya dayanamam

kaç golü var bu sene diagne'nin

Mühim olan eski takiminda attigi yada attirdigi goller degil, Galatasaray'daki performansidir.
Bu adam kosmuyor cok agir hareket ediyor, akilli oynamiyor, durmasi gerektigi yerde durmuyor.
Sayesinde kanat oyunculari ön plana cikti orasi ayri ama Diagne suanda bekleneni vermiyor, takim oyununa daha fazla katki saglayabilir.
Bu benim görüsüm, diger görüslere saygi duyuyorum.

Umarim bi sikinti yoktur

Mitroglu da sakat,sinan’a kalmayalim sonra

Bu habere gore (Google Translate yardimiyla) Hôpital Principal de Dakar'a goturulmus Diagne. Sakatlik ciddi degil, basit bir omuz cikmasiymis (artik basit omuz cikmasi nasil oluyorsa). Hemen taburcu olmus zaten.

Bu habere gore (Google Translate yardimiyla) Hôpital Principal de Dakar'a goturulmus Diagne. Sakatlik ciddi degil, basit bir omuz cikmasiymis (artik basit omuz cikmasi nasil oluyorsa). Hemen taburcu olmus zaten.
türkcesi ne bilmiyorum ama almancada arm ausgekugelt oluyordur bence(translate ettigimde zayif cikik gösteriyor). Tedbir amacli yollamislardir

Diagne: "Elhamdülillah çok iyiyim. Ülkem için ölürüm, haydi Senegal! Tüm mesajlar için teşekkürler"

Aynı hırsı bizde de görmek istiyoruz aloo

Diagne: "Elhamdülillah çok iyiyim. Ülkem için ölürüm, haydi Senegal! Tüm mesajlar için teşekkürler"

Aynı hırsı bizde de görmek istiyoruz aloo
olacak olacak. Bana göre hirs'da veya kosu rakaminda problem yok. Herif halen transfer/rakam + büyük takim oyuncusu olma sokunu/rüyasini atlatabilmis degil. Tekrarliyorum ilk kamp'dan sonra cosacak.

Geri
Üst Alt