# Dimitar Berbatov

Cevap: # Dimitar Berbatov

Benim çarpıttığımı düşünüyorsan konuşmaya gerek yok.Uzatmanın anlamı yok.Saygı duyuyorum.

.Bu işler öyle olmuyorsa alt yapıyı kapayıp gidelim en güzeli hiç uğraşmayalım.Her sene başarıya odaklanan takım kuracağız.Ama bu demek olmuyor ki her sene 30 yaş üstü adam olsun.

bunu dersen düşünürüm tabiki

@ Emre ve Ozan

ikinizde ayni seyi søyluyorsunuz beyler :asd:

.Bu işler öyle olmuyorsa alt yapıyı kapayıp gidelim en güzeli hiç uğraşmayalım.Her sene başarıya odaklanan takım kuracağız.Ama bu demek olmuyor ki her sene 30 yaş üstü adam olsun.

bunu dersen düşünürüm tabiki

tamam arkadşım o sana çarpıtma gelyorsa yapabileceğim birşey yok.uzatmayalım demiştim.Saygı duyuyorum.

Aslan'a kötü haber!

Manchester United'ın adı Galatasaray ile de anılan forveti Dimitar Berbatov'un menajeri Emil Dançev, Bulgar futbolcunun ara transferde Rusya'nın Anji Mahaçkale takımına transfer olabileceğini söyledi.

Dançev, Daily Mirror gazetesine yaptığı açıklamada, ''Anji, somut teklif yaparsa ilgileniriz. Dimitar ile oturup düşünürüz. Berbatov'un Manchester'da mutlu olup olmadığını bilmiyorum. Bazon oynuyor, bazen yedek kulübesinde oturuyor'' dedi.

Tottenham'dan 2008'de 30 milyon Avroya transfer edilen Berbatov, Manchester United'da son dönemde ilk 11'de çok fazla şans bulamıyor.

30 yaşındaki Berbatov için Rus kulübünün 15 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtiliyor.

LigTv

Bir hafta önce yazmıştım Berbatov için bize 15 çektiler diye... Bakın bugun haber çıkmış Anji Mahaçkale 15 milyon sterlini gözden çıkarmış..

Dusunuyorum acaba Elmander-Berbatov ikilisi nasil olur.Tam bi yargiya varamiyorum agar mi kalir ikisi benzer tarz oyuncular hangi biri hangi birisine servis yapicak,alan bosaltacak,top tutup digerini kacircak kafam karisiyor.Belki cok mukemmel uyuma sahip olurlar gormek lazim ama :)

Dusunuyorum acaba Elmander-Berbatov ikilisi nasil olur.Tam bi yargiya varamiyorum agar mi kalir ikisi benzer tarz oyuncular hangi biri hangi birisine servis yapicak,alan bosaltacak,top tutup digerini kacircak kafam karisiyor.Belki cok mukemmel uyuma sahip olurlar gormek lazim ama :)

Muhteşem olur da, 15 maç falan oynadık sezon başından beri, Fatih Terim çift forvetle tek maça çıkmadı. Adam 4-3-3 ya da 4-5-1 sisteminden vazgeçmeyecek gibi, o yüzden Berbatov iyi bir seçenek değil. Tek forvet oynayabilen bir adam lazım bize.

Geri
Üst Alt