GSC Portal Divan Toplantısında Aysal'a Sitem

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
helvacihaber3_166SF.jpg

Galatasaray’ın Ekim ayı Divan toplantısında söz alan divan üyeleri iki başkan adayına başarılar dilerken, istifa eden başkan Ünal Aysal’ı kaçmakla suçladılar.

Haberin Devami GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunları gördükçe kaçmasını hakli buluyorum Basganin.
Benim anlamadığım bu adam ne yapmalıydı? Bam 3 lusu gibi herifleri takıma mi toplamaliydi? 2 sene gruplardan çıktık şampiyon olduk drogba Sneijder vs geldi. Daha ne istiyorsunuz lan.

Ünal Aysal kaçmadı, kaçırıldı.Ha kaçsa da haklıdır bana göre.Bu durumda payı olanların sitem etmesi de ayrı yüzsüzlük.

tapatalk

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yarın saat 11.30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da bir basın toplantısı düzenleyecek.Başkan Ünal Aysal, Galatasaray gündemine ilişkin konular hakkında açıklamalarda bulunacak.Basın toplantısı saat 11.30’dan itibaren GS TV’de canlı olarak yayınlanacak.

Seçimle mi yoksa Cüneyt Çakır'la mı ilgili acaba?Giderayak ne diyecek ki?

Ünal Aysal'ın son 15 ayı faciadır. Kulübü ateşe atıp kaçmıştır.

Eğer söylendiği gibi gerçekten 2016'da Avrupa kupalarına katılamayacaksak büyük skandaldır. Ünal Aysal'ın kulübü bu derece rezil bir hale sokmuş olduğuna inanmak istemiyorum, umarım yalandır.

Başkan kaçmıştır tabirini aslında kullanmak istemesemde zor zamanda bırakarak, en azından Mayıs kongresini beklemeyerek kolay yolu seçip geçiş dönemi yaşatarak klübü kaderine bırakdı.

GT-I9300 Tapatalk

Hic samimi degil bu aciklamalar.

Goreve devam etmeme karari alan baskan icin yazilanlari okuyunca insanlarin neden koltuga yapistiklarini daha iyi anliyorum.

Simdi kacti diyenler iki kotu sonuc sonrasi sezon ortasi falan dinlemeden yonetim istifa diye bagiracaklardi zaten.

Helvaci da bildigi icin mi boyle konustu emin degilim ama PSG ve City, Real Barcelona gibi kuluplerin borc seviyesini sikayet ettiler Uefa'ya. Financial fair play'e dahil edilmesi yaptirim uygulanmasi gundemde. Bize ve diger Turk kuluplerine de yaptirim uygulanir buyuk ihtimalle borclar yuzunden. Bu konuda Aysal'dan cok Helvaci'nin kendi icinde bulundugu yonetim daha sucludur.

Son düzenleme:
Bunları gördükçe kaçmasını hakli buluyorum Basganin.
Benim anlamadığım bu adam ne yapmalıydı? Bam 3 lusu gibi herifleri takıma mi toplamaliydi? 2 sene gruplardan çıktık şampiyon olduk drogba Sneijder vs geldi. Daha ne istiyorsunuz lan.
Bam üçlüsüyle oynamamak için kulübü borç batağına mı sokmak lazım ?
Sen iki sene gruptan büyük paralar harcayarak çıktıysan bir dayanağın olmalı deme ama ?
Gruptan çıkmak için kulübün geleceğini ipotek altına almak tam bir ahmaklıktır.

Yine akbabalar gibi üsüstüler. Murhanin dedigi gibi bende samimi bulmuyorum aciklamalari.

aciklama yapmayin belgelerle gelin önümüze, eger dogru ise ozaman en büyük tepkiyi taraftar verir zaten.

Bizim takımda Galatasaray için çalışacak bir tane yönetici yok bakmayın asıl fener sempatizanları aramız da da farkında değiliz.Bam 3'lüsü ile 3-4 yıl önce neler olduğunu gayet net gördük düşmemeye oynuyorduk kasada kuruş para yoktu bu kadar sıkıntının ardında bu basiretsiz vizyonsuz adamalr sneijder melo muslera getirecekti öyle mi gülerler adama adamların tek derdi kayseri erciyes gençlerbirliği kalibresinde bir takım olalım.Ha illa yatırım mı istiyorsun futbolcu yönünde böyle eskişehirlere kayserilere dünya para bayılıpta yedekte a2lerde adam çürütmekle olmaz bu işler.

Helvaci'nin dediklerini bazi spor sitelerde ayri yazmişlar, yorumlayan Fenevliler keyifl getiriyorlar :D

Ünal Aysal'ın dengesini bozan en büyük olay kesinlikle ikinci sermaye arttırımını gerçekleştirememiş olması oldu. Ekonomik çöküşün ilk adımını orada attı. Ona rağmen sanki bir şeye güveniyormuş gibi transferler , sözleşme yenilemeleri filan yaptı.

Ne kadar siyasi çıkarı olan adam varsa, Aysal'a saldırmaya başladı.

Bu tamamen bir senaryo, bunu anlamayan çocuktur.

Ünal Aysal iyi başkandı, kulübü kötü dönemde alıp çok güzel ve çok hızlı bir ivme kazandırdı. Hataları da yok değildi son iki hoca tercihinde hata yaptı aslında bunlarda bile belli bir mantık vardı. en azından bizi Fatih Terim'den kurtardı. Zaten bence biraz da güvendiği hocaların saçma salak işler yapmasıyı sorun yoksa Aysal'da bilemezdi böyle kariyerli adamların böyle aptalca hatalarla takım yöneteceğini.

Velhasıl kemal tüm bu gerçeklere rağmen Ünal AYSAL kaçmayı tercih etti bu da bir gerçek. Ne yani Divan Kurul'u hiç mi bir şeye itiraz edemicek o zaman orada olmalarının da bir anlamı yok demi?

Aysal mı sorumlu başkası mı bilmem ama maddi olarak iyi olduğumuzu zannetmiyorum. Maddi olarak iyi olan hiç bir kurum bir kaç kez sermaye artırımına gitmez mesela.

Bir yerde ülkedeki bütün kulüpler patlayacak ama nerde bilmiyorum.

ekonomik sikintalarin en basta gelen sebeplerinden biri bize bir türlü sermaye arttirimi yapmamiza müsade etmemeleri. özellikle spk esi benzeri görülmemis, tamamiyla siyasi baskilardan dolayi, sartlar öne sürdü.

yabanci uygulamasi düsürüldü, bu sebepten dolayi elimizdeki yabancilari oynatamadik + yüksek bonservislere yetersiz yerliler almak zorunda kaldik.
daha bir cok sebep sayabiliriz...

tabi bunlarin hepsi sikeci tayfasini kurtarmak ve bizim önümüzü kesmek icin yapildi...

bütün bu dis operasyonlar yetmiyormus gibi siyaset yalakalari (polat ve tayfasi) sürekli icimizden de bizi devirmeye calisti...

Geri
Üst Alt