Diyarbakırda 3-5-10 Yaşında 3 Kardeşe Polisler Tecavüz Etti İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Böyle çok çok çok ciddi bir iddia var şu an valilik konuyu yalanlamış ancak bu ülkede ne doğru ne yanlış bilemiyoruz eğer bu olay gerçektese bu üç polis umarım en acılı şekilde linç edilirler diyarbakır halkı tarafından ancak yanlışsa da bu iftirayı atan umarım ağır bir cezaya çarptırılır tabii psikolojik sorunları olan biriyse iş değişir valilik yalan falan demiş ama eğer varsa bu çok ciddi bir itham, ben kendi adıma valiliğe güvenmiyorum bakalım hastanelerden alınacak RAPORLAR önemli şu aşamada link bu

3 kızın polisler tarafından tecavüze uğraması - gündemdeki entry'ler - ekşi sözlük

Bakalım buna " Polisi ve ilgili görevlileri karalama kampanyası " diyecek ilk hanzo kim ?

Ülkeyi kapatıp yerine çay ocağı açsak daha faydalı olur

inanmak istemiyorum ama haber doğru ise bu 3 polise aynı şekilde tecavüz edilmesini istiyorum:mad-49:

Artık yok artık diyebileceğimiz hiç bir şey şaşırtmıyor maalesef bizi.

Nasıl bir toplum olduk anlayabilmiş değilim. Çok ciddi irdelenmesi gerekiyor geldiğimiz noktanın.

3-5-10 nedir ya bu kadarda olmaz bu nasıl bir sapıklık

İddialara göre emniyet amiri mhpli bir millet vekilinin yeğeniymiş

Kesinlikle yalan olduğuna inanıyorum.. Bu iddiayı ortaya atan kişi daha önce de kamu personeline iftiradan suçu bulunan biri.. Yeter artık vatandasla bu vatanın askeriyle polisinin arasına örülen duvarlar..

önce haberin doğru olup olmadığı netleşsin ondan sonra nefretinizi kusarsınız

Halkla Polisin Arasını Açma Çabaları Vol 6969532

ki doğru olduğunu düşünmek dahi istemiyorum

Yalan olmasini diliyorum.. Bence bu tarz konular netlesmeden burada polemik yaratir, suanda hic bir faydasi yoktur bana gore..

Bu kadar hayvanlaşabileceklerini sanmıyorum!

dünyada okadar pislik var ama en cok sinirlendiklerim siyahilere karsi irkcilik ve cocuklara yapilan tecavüzdür.

gercekten bu iddianin yalan oldugunu umuyorum. dogruysa ne bela varsa o pisligi yapan serefsizin basina gelsin.

Ne bir delil var ne bir kaniti var, twiterde birinin idaalari sadece. Zaten 3 yasinda olan bir cocuk 3 sene boyunca nasil tecavüze ugrar orayida anlamis degilim.

Konunun kaynağı Twitter , üstelik valilik tarafından yalanlanmış bir haber.

Konunun tartışmaya da az da olsa meyilli olabileceğini düşünürsek , müsaadenizle kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt