Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.927
- 48.641
- 2.968
Ulan herifler sonuncu; bu maça kadar 1 puanları varmış. Genelde doğru mu veriyormuş sayfaBilmiyorum bakmadim bile gruplara falan bu sayfa genelde doğru veriyor diye attım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan herifler sonuncu; bu maça kadar 1 puanları varmış. Genelde doğru mu veriyormuş sayfaBilmiyorum bakmadim bile gruplara falan bu sayfa genelde doğru veriyor diye attım.
Ulan herifler sonuncu; bu maça kadar 1 puanları varmış. Genelde doğru mu veriyormuş sayfa
Ekli dosyayı görüntüle 307691
Uluslar ligi diye bişey vardoğru baya matematikçi vs çocuk belli ama orada zıçmış bence
isveç 2de 2 yapacak da diğer maçlar da istediği gibi geçecek falan fatih terim şansı lazım
Play off da çekmesin etkiliyor mu kıskanma maci . belki iyi olmuştur gormesiİsmail cezalı duruma düştü. şu skora şu maça ne gereği var şu kartın.
Elenirsek niye Montella'ya bye bye diyoruz? Adam belki de tarihimizin en başarılı teknik direktörü, zaten 24 yıldır Dünya Kupasına gidemiyoruz, bu kadar başarıdan sonra adamı kovmak olmaz.milli takim bunlarin hepsini yenebilir
elenirsek Montella bye-bye deriz
Ağır oyuncu diye tercih etmiyor montellaSkriniar sakat mı
Okan’dan kurtulmuş oluruz win winElenirsek niye Montella'ya bye bye diyoruz? Adam belki de tarihimizin en başarılı teknik direktörü, zaten 24 yıldır Dünya Kupasına gidemiyoruz, bu kadar başarıdan sonra adamı kovmak olmaz.
Özellikle Galatasaray taraftarı olarak Montella konusunda çok ama çok dikkatli olmamız lazım. Olur da Montella giderse gittiği an Okan Buruk milli takıma diye baskı yapacak bütün kamuoyu.
Keşke öyle birşey olsaAğır oyuncu diye tercih etmiyor montella
Okan’dan kurtulmuş oluruz win win