GSC Scout # Doğukan Sinik

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
370833-1545496591.jpeg

tarihi/Yaş: 21 Oca 1999 (22)
Doğum yeri:
Türkiye
Antalya
Uyruk:
Türkiye
Türkiye
Boy: 1,80 m
Mevki: Sol Kanat
Eski Milli oyuncu:
Türkiye
Türkiye U21
Uluslararası maçlar/goller: 8/1

Herkesin bildigi bir futbolcu zaten aciklamaya pek gerek yok , bugun baya begendim yasi da 22imis ben 25 filan zannediyordum

Saf yetenek olarak bence iyi bir oyuncu ama altyapısı zayıf. 3 dakika arka arkaya hayran bırakacak iş yaparken birden son toplarda 15 yaşında çocukmuş gibi kararlar verip yaptığı tüm iyi şeyleri çöpe atıyor. Sağlam antrenör ekibi olan bir takımda işlenirse çok farklı yerlere gelebilecek bir yeteneği var. Umarım en kısa sürede Belçika, Hollanda gibi liglerden birisine transfer yapar.

Biz 22 23 yaşında alıp işleyemeyiz artık. Bizim 17-18-19 yaşlarında saf yetenekler bulup onları 20-21 yaşlarında hazır hale getirmemiz gerekiyor. Bunu Avrupa'da çok daha küçük yaşlarda yapıp 18 yaşında 11 oyuncusu olacak hale getiriyorlar.

Eto zamanında alt yapıda gördüğünde ileride Türkiyenin en potansiyelli oyuncularının başında gelecek ifadesi vardı, Ersun dönemi pek forma şansı bile bulamıyordu Nuri tekrardan kazanmış bence 1'e 1'de ülkede en rahat çalım atabilen oyuncusu olabilir bu sezon istatistiklerini bilmiyorum Nuri geldiğinden beri maç başına adam geçme ve çalım konusunda yaklaşan bir istatistik olduğunu sanmıyorum maç boyu 90 dakika pres yapan top ayağındayken yapışan çok kolay çalım atabilen bir yapısı var Nuri bence daha da geliştirecektir.

Bünyamin Balcı içinde aynısı geçerli o da gitgide seviye atlıyor komple bir bek tam set oyuncusuna döndü Türk futboluna 2 güzel kazanç diyebilirim.

Saf yetenek olarak bence iyi bir oyuncu ama altyapısı zayıf. 3 dakika arka arkaya hayran bırakacak iş yaparken birden son toplarda 15 yaşında çocukmuş gibi kararlar verip yaptığı tüm iyi şeyleri çöpe atıyor. Sağlam antrenör ekibi olan bir takımda işlenirse çok farklı yerlere gelebilecek bir yeteneği var. Umarım en kısa sürede Belçika, Hollanda gibi liglerden birisine transfer yapar.

Biz 22 23 yaşında alıp işleyemeyiz artık. Bizim 17-18-19 yaşlarında saf yetenekler bulup onları 20-21 yaşlarında hazır hale getirmemiz gerekiyor. Bunu Avrupa'da çok daha küçük yaşlarda yapıp 18 yaşında 11 oyuncusu olacak hale getiriyorlar.
Aras bu herif geçen sene Metin 2 yayını açıyordu vizyon 0

Bülent Korkmaz sürekli bunu oynatıyordu da pek gelişme gösterdiğini düşünmüyorum

Lan baba olunca harbiden dünyadan koptuk. Son lazio maçında Cicaldau yu sahada görmeyince Fatih hocaya iyi geçirmiştim. Meger adam covid + miş. Bu elemanida ilk defa burda görüyorum. Dur bakayim son avro kuru neydi. Son hatirladigim 13 civar....

Oha 16ya dayanmış lan

Son iki senedir çok fazla Antalyaspor maçı izledim Doğukan büyük takımda yapamaz bence. Birçok maçta saç baş yolduruyor şu an bile büyük takımda üç haftaya yemediği küfür kalmaz

Çok izlemedim ama geçen sene daha iyiydi sanki.

biraz mal bir topçu yav yer yer öyle sacma seyleri var ki..
Gerçi takiminda ömer ile babel gibi herifleri olanlarin bebenmeme lüksü yok.

ortalamanin bir tik kenarlarinda gezen topçu ama gel gelelim geldikten sonra bunlari isleyemiyoruz sorun orada.
En temiz örnegi emre kılınç işte.

12 Aralık da mesaj yazmışım büyük takımda olmaz diye. Hala emin değilim ama ikinci yarı oyununda gözle görülür bir ilerleme var. Nuri Şahin çok üzerinde duruyor ve Doğukan da karşılığını veriyor. Dün yaptığı asist de çok klastı.

Geri
Üst Alt