GSC Haber Drogba Galatasaray’ı Unutmadı

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
didier-drogba-448075.jpg

Drogba İnstagram hesabından geçtiğimiz yıl bugün kazanılan Juventus zaferiyle alakalı bir paylaşımda bulundu...

Detaylar GSC Portal'da...

Sezon arasi geri dönseydi ne güzel olurdu, bizi kafasiyla sampiyon yapardi :)

Bu adam efsane falan değil. Sakatlık numarası yapıp sezonun yarısında takımı yalnız bıraktı. Yemişim öyle efsaneyi. Ha, Galatasaray tarihinin en büyük 5 futbolcusundan biridir, o ayrı. Ama efsane farklı bir şey. Benim için efsane Hagi'dir, Bülent Korkmaz'dır, Hakan Şükür'dür.

Bu adam efsane falan değil. Sakatlık numarası yapıp sezonun yarısında takımı yalnız bıraktı. Yemişim öyle efsaneyi. Ha, Galatasaray tarihinin en büyük 5 futbolcusundan biridir, o ayrı. Ama efsane farklı bir şey. Benim için efsane Hagi'dir, Bülent Korkmaz'dır, Hakan Şükür'dür.

ikinci sezonu bir kaç iyi cl maç hariç kötü geçti.

Müthis oyuncu ama verilen paralar çok fazlaydi

Efsane ama bizim efsanemiz değil. Chelsea Legend.

Sağlamsa Lassa

Özledik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seni unutmuycagiz yasayan Efsane Didier Drogba #11. Insallah bir gün TD olarak geri döneceksin...

ahahaah drogbaya efsane değil diyenleride gördük

welllllllllllllllllllllll :D

bizdeyken herif ayakta duramiyordu son zamanlarda bitmis bu falan diyordum, simdi chelsea de izliyorum zipkin gibi herif tek basina ceviriyor maclari.

Drogbayi hepimiz seviyoruzdur da sanki geçen sene 2. Yarı dünya kupasinda oynayabilmek için bizde kendini çok saldı yada oynamak istemedi

drogba elinde varsa ve oynatamıyorsan o senin çapsızlığındandır.

Geri
Üst Alt