Dursun Özbek: "Galibiyete inanmayan otobüse binmesin"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
ozbek_1.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları maça galibiyet için gittiklerini söyledi.

Deplasman yasağının kaldırılmasıyla yaklaşık 6 yıl aradan sonra Kadıköy'de derbi izleyecek Galatasaraylı taraftarlar, Türk Telekom Arena'nın arka bölümünde oluşturulan alanda toplandı. Üst aramasından sonra alana alınan taraftarlara, sarı-kırmızılı kulüp tarafından sucuk ekmek ikram edildi.

Kadıköy'e hareketlerinden önce taraftarlarla bir araya gelen Dursun Özbek, yaptığı konuşmada, "Kadıköy'e kazanmaya gidiyoruz. Galibiyete inanarak gidiyoruz. Galibiyete inanmayan varsa otobüse binmesin. Hep beraber Kadıköy'den zaferle döneceğiz. İnancımız tam. Hepimizde aslan yüreği var." ifadelerini kullandı.

Derbiyi Ülker Stadı'nda izleyecek 2 bin 300 sarı-kırmızılı taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında otobüslerle Kadıköy'e götürülecek.

Lig TV

Büyük başkan ❤️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla bize çok dram yaşattı vizyonsuz falan ama derbiye taraftarla gitmesi şov olsa da geçmişteki godaman başkanları düşününce takdir edilmesi gerekir

sent by note 7 #fireinthehole

Peki sen inaniyormusun?

bu lakırtıları milyon dolarlık özellikle bitik ruhsuz olan futbolcularına yapacaksın yaptıracaksın. ceketi iki beden büyük şovmen.

Oo gaza gelmiş bu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadiköy deplasmanini kompleks haline getiren taraftar ve futbolcu istemiyorum, basiniz dik olsun. Bazi seyler kafada baslar, kafada biter.

Kadin düsmani, sexist degilim ama...

2013-Straplez-Ta%C5%9Fl%C4%B1-Kabar%C4%B1k-Gelinlikler3.jpg

Havin - Gelin Halayi (Werin Govende) - YouTube

Aziz Yildirim sana gelinlik giydirmeye gelen yigitler var.....

galata-980x500.jpg

Imza

Cimbom old Boys....

Son düzenleme:
o otobuse binenler dönüş yolunda seninle ve futbolcularla ilgilenir umarım. gidin bu klüpten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Otobus sana binsin. Icindekilerle

Ilk basta sen binmiyecektin defol git o otobüsun caycisi olaman

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Anca laf minaki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inanmayin demistik . Insanlari anlamiyorum , sen cok daha iyi durumlarda gitmisken 17 senedir bu husrani zaten yasiyorsun ,adamlarin sahasinda kupa kaldirirken bile yenememissin, sampiyon gidip macta one gecmisken bile yenilmissin , o stadyumda aldigin basarilarda bile bunu galibiyetle alamamissin ,sonra kalkmis son 20 senede takimin en kaos icinde oldugu ,forveti bile olmayan bir halinde galibiyet bekliyorsun , bizim seyircide de kabahat var, gercekleri gormek eziklik degildir

senin kadikoye gitmen , ama fizyolojik ama psikolojik , camp nou ya gitmen gibi bir istatistige donusmus , her sene gelip fener deplasmani gelince "o sene bu sene" , "ah baros vah baros" dersen volkan da sana lafi gecirir

sadri sener ne dedi , "ne mi yapacagiz ,kadikoye gidip yenilip donecegiz" dedi , ama adamlara yenilmedi ustelik sampiyonluklarina mani oldu

son 10 senede sirf bursa 4 galibiyet aldi kadikoyde , karabukleri ,kasimpasalari, sivas ve akhisarlari ekle buna ... demek ki sen alamiyorsun , neden zayif yerinle dalga gectirtiyorsun

seneye fener deplasmani gelince bu mesaji hatirlatacagim , cunku ayni luzumsuz umutlari okuyacagiz ,

Ne derse tersi çıkıyor ben böyle bir adam görmedim duymadım bilmiyorum.

Geri
Üst Alt