Dursun Özbek: "Mete Kalkavan ipimizi çekti!"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
Dursun Özbek: "Başakşehir de iyi takım. Galatasaray da zaten bu kupanın en çok kazananı"

Dursun Özbek: "Bir cümlem var, Mete Kalkavan görevini yaptı"

Dursun Özbek: "Mete Kalkavan, ligden sonra kupada da Galatasaray'ı bitirmek için hamleyi yaptı"

Dursun Özbek: "Ben bu maçta hakem hatalarının üzerinde duruyorum ve 'Pes' diyorum artık"

Dursun Özbek: "Geçen hafta Karabük'teki penaltı, penaltı mıydı? Burada 1,5 metre ofsayt, Emre dirsek attı"

Dursun Özbek: "Tek bir sözüm var, Mete Kalkavan görevini yaptı!"

Hadi lan ordan.

Sen bastan ipimizi cektin capsiz.

Lan s.g
Takımın anasını bellediniz şeref yoksunları

TapaTalK

Bu adam her maçımızı böyle yönetiyor 3 aşağı 5 yukarı,niye engelleyemiyorsun maçlarımıza verilmesini?Engelleyemiyorsan orada işin ne,dingonun ahırı mı burası.

Sen de başkanlığı doğru düzgün yaparak görevini yapmış olsan keşke.

Dursun Özbek: "Başakşehir de iyi takım. Galatasaray da zaten bu kupanın en çok kazananı"

Dursun Özbek: "Bir cümlem var, Mete Kalkavan görevini yaptı"

Dursun Özbek: "Mete Kalkavan, ligden sonra kupada da Galatasaray'ı bitirmek için hamleyi yaptı"

Dursun Özbek: "Ben bu maçta hakem hatalarının üzerinde duruyorum ve 'Pes' diyorum artık"

Dursun Özbek: "Geçen hafta Karabük'teki penaltı, penaltı mıydı? Burada 1,5 metre ofsayt, Emre dirsek attı"

Dursun Özbek: "Tek bir sözüm var, Mete Kalkavan görevini yaptı!"

Sen o koltukta nicin oturuyon capsiz herif.Ipini cektirirsen ceken cok olur. Galatasaray senin neyine. Point oteli bile idare edemiyon.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hala konusuyomusunuz ya hiç mi utanma yok 1 atağımız yoktu yeter artık bu palavralar

Hakem ayrı, Emre zaten tillahı orası ayrı konu ama yine de bahane değil. Çok klasik olacak ama büyük takımsan hakemi de yeneceksin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu açıklamayı nerede yapmış, twitter görüyorum fakat kanalların hiç birinde yok

Kes lan sesini. Senin konusmaya hakkin yok hükümet yalakasi. Git en iyi yaptigin isi yap. Yala yallah.

İpini çekecez senin bekle ulan

Demiştik hakemi bahane edecekler diye

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herif 2 kelime cümle kuramıyo çıkmış sırıtarak açıklama yapıyo beyinsiz herif

TapaTalK

Keşke seninde biri ipini çeksede kurtulsak çapsız andaval.

seni artık taraftarın kaale almıyor kes sesini git xl beden bişeyler bak

Geri
Üst Alt