Dursun Özbek Muhalefete Resti Çekti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
dursun-ozbek_resim.jpg

Galatasaray’daki çöküş herkesi rahatsız ederken, camianın ileri gelenleri Dursun Özbek’in erken seçime gitmesi gerektiğini düşünüyor. Ancak başkan bu istek karşısında net bir tavır takınıyor: “Görevimin başındayım.” 4-3’lük Eskişehir mağlubiyeti sonrasında eski başkanlar ve camianın önemli isimleri Dursun Özbek’i arayarak ‘Seçime git’ çağrısı yaptılar.

‘NEDEN SEÇİME GİDEYİM?’

Ancak başkan, ibra olduğunun altını çizip, “Ben mali olarak ve idari olarak ibra oldum. Neden seçime gideyim? Seçime gitmemi istiyorsanız, 1600 imza toplamamız gerekiyor” diyerek kendini savunuyor. Hafta içinde yönetim kurulu ile birlikte camianın önde gelen duayenleri bir araya gelecek olan Özbek’in kaderi Fenerbahçe derbisi sonrasında belli olacak.

AMK GAZETE

Böyle bir şey varsa Dursun'u uçururlar da kim sorumluluk alır merak ediyorum

amk bile bu tür haberler yapmaya başladı. gitmez bu herif ya dediği gibi ibra edildi mikrofona benzeyen herşeye istediği gibi konuşup kardeşinin ve kendisinin reklamını yapabiliyor.
yüzsüzlük paçalardan akıyor neden gitsin.

Galatasaray küme düsme potasina dahi girse secime gitmeyi düsünmüyor, cünkü galatasaray umrunda degil bu adamin, tek derdi cepine para doldurmak.

Gideceksin dediklerimiz hep gitti keko abbas, sen de gideceksin raad ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Özbek seçime neden gitsin amk açıklamış işte. Tipini görünce hayat enerjim azalıyor yav. Seçime gitme az kaldı seve seve* gidecen zaten.

Haklı ibra etmeselerdi?

Bu yüzsüz herif dövülmeden gitmez.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Arena' da Fener bizi bir yensin de görürsün sen o koltukta oturabiliyor musun, oturamıyor musun!

Kendimizi kandırmayalım,bu adamın kalmasını isteyenler var ve sadece liseli tayfa değil.

ibra etmeyecektiniz

Sonu Adnan Polat gibi olacak. Adnan Vol2 gidişatı zaten.

liseli.
kimse dokunmaz hiçbişey olmaz.

Geri
Üst Alt