- 3 Temmuz 2012
- 139.292
- 87.790
- 5.338
Hamza yerlikaya güresci
nakoulma gelmek istiyor mu hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza yerlikaya güresci
Renktaş tam da yerinde yakalamışsın.
Bize tudor gibi basariya ac adam lazim.kalli gibi doymuş adam değil.[/QUOTE
Kalli dedigin doymus adam 70 yasinda tekrar geldiginde de sampiyon yapan adamdir tekrar!! Son 6 hafta geyigine bakmayin.
O adamdaki futbol bilgisi ve hirsi ile boy olcusebilecek kac teknik adama sahip olduk acaba GS tarihi boyunca?
ntvspor karabuk atklı bi ılıktaşlı çığırtkanın tepkilerini gösterip duruyo sanırım. kamerayı gördükçe gaza gelmiş keko. hayr çığırtkan ite bu adam nereli diye sorsan bilemez.
valla bende anlamadın reis. bekliyoruz işteBu adam geldimi gelmedimi şimdi abi ?
valla bende anlamadın reis. bekliyoruz işte
ben futboldan anlamam renkdaş.baktım herkes istiyor vardır bi keramet diye heyecanlandım durduk yere.Peki sence faydalı olurmu bize tudor ?
ben futboldan anlamam renkdaş.baktım herkes istiyor vardır bi keramet diye heyecanlandım durduk yere.
ha futboldan anlayandan anlarım orası ayrı
ışıklar içinde uyusun Hakan Delikanlisence forumda futboldan anlayanlar kimler? (benden hariç) :confused:
H.DELİKanlı nın tudor konusundaki görüşlerini öğrenebiicek biri varmı beyler? cidden merak ediyorum harbi..
@Alper Altun
Ben yardimci olamicam malesef.H.DELİKanlı nın tudor konusundaki görüşlerini öğrenebiicek biri varmı beyler? cidden merak ediyorum harbi..
@Alper Altun