Dursun Özbek'ten Bomba Transfer Listesi

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Kabus gibi geçen sezonun yaralarını sarmak isteyen Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve kurmayları gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı ve transfer listesini belirledi.

İŞTE O İSİMLER

• Aaatif Chahechouhe : 2 sene önce de gündeme gelen Aatif'in Sivas'ın küme düşmesi sonrası ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

• Charles Itandje: Muslera'yı satıp darboğazdan çıkmayı düşünen Özbek kardeşler, Polat'ın rüyasını gerçek yaparak İtandje ismini bitirmek istiyor.

• Ali Ahamada: Kayseri'nin başarılı kalecisi, Itandje olmazsa ikinci aday konumunda.

• Danilo: Antalyaspor ile vasat üstü bir sezon geçiren Danilo, orta sahada savaşçı bir futbolcu arayan Galatasaray yönetiminin iştahını kabartıyor. Melo sontası o bölgeye yapılan transferlerde başarıyı yakalayamayan yönetim Danilo'nun hızı ve çevikliğinden oldukça etkilendi ve bu isim için tüm şartların zorlanması kararını aldı.

• Emrah Başsan: Antalya ile olan kontratı sezon sonu bitecek olan Emrah Antalya'nın önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

• Emre Güral: Son 1 aydır bu futbolcuyu transfer etmek için yoğun bir çaba gösteren yönetim, Fenerbahçe maçında gurbetçi ismi Arena'ya da davet etmişti. Golcü futbolcu ile görüşmeler olumlu ilerliyor.

• Hugo Rodellega: Forvet hattına mutlaka yıldız bir isim takviye etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim aradığı golcüyü Akhisar'da buldu. Son yıllarda Akhisar'ın forvet transferinde ki politikasından etkilenen yönetim Akhisar'ı zaten 1 senedir komple takibe almıştı.

• Jagos Vukovic: Konyaspor'un başarılı stoper Vugovic defansa çare olarak düşünülüyor.

• Mehmet Batdal: Forvet hattında ki sayısal eksikliği önemseyen Özbek kardeşler ''kule forvet'' Batdal'ın gelişimini takdir ediyor, inşaat sektörüne her daim ilgi duyan başkan, yerli Zlatan lakaplı kule santraforu yuvasına döndürmek için girişimlere başladı.

• Mert Akyüz: Muslera'nın satılması gündemde iken yedek kaleci konusunda da sıkıntı yaşamak istemeyen yönetim maliyeti sebebi ile Cenk'i gönderip yerine Adana'dan Mert Akyüz ile kontak haline geçti.

• Raheem Lawal: Donk'tan istediğini alamayan yönetim rotasını Anadolu'ya çevirirken Nijeryalı orta saha Lawal'ı takibe aldı.

FOTOMAÇ

Seni o kulaklarından asmak lazım Dursun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Metinler bana ait. :D

İsimler alıntıdır.

tek bir adam isterim : UMAR AMINO

Fotomaç editörüne buradan yanıt gül gül öldük. Embesiller bitaraflarından isim üretmişler

Rodallega dışında Samsunspor transfer listesi gibi

Şakamı bu, şaka değilse çok pis küfredecem

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

925483_85139e4f08f6c6425b7e24a498a9d5aa_640x640.jpg

Zolid list

Son düzenleme:
dalga geciyor fotomac

Ayni gazetenin (kaynak olarak Takvim gösteriliyor) Fenerbahce icin hazirladigi liste:

Arjen Robben
Edin Dzeko
Lavezzi
Pastore
David Silva
Theo Walcott
Andrija Zivkovic
Serdar Aziz
Eren Albayrak
Feghouli
Rodallega
Douglao
Umar Amiru
Alberto Rojo
Fred
Nigel De Jong
Jores Okore
Samuel Umtiti
Kurt Zouma
...

kelep dursun un kulaklarını kesip oteline asacaksın ibreti alem için

Fotomach bizimle toshack geçiyor.. Gelecek sezon ağlatarak "şampiyon Galatasaray" başlıklarını yazdıracağız sana Fotomach

Gazeteci dalga geçmiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kamera nerede? Nereye gülüyoruz?

Fotomaç ne ettin?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt