GSC Haber Dursun Özbek’ten #KONSANTRASYON Mesajı

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Dursun Özbek: "Artık sonuna doğru geliyoruz, büyük bir final havasında... Herkesin büyük bir mücadelesi var. Ligin en stresli, yoğun haftalarına giriyoruz. Hedefimiz, iki kulvarda da başarıyı yakalamak."

Dursun Özbek: "Çok zorlu maçlar oynayacağız. Ligimn bitimine 6 hafta kaldı. Hepsi final havasında. Ben buradan taraftarlarıma, yönetime, oyuncularıma, teknik heyete, buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Bu 6 hafta, ligin en önemli haftaları. 3 puanlı ligde puan farkı hiçbir şey ifade etmiyor, pazar günü bunun bir örneğini gördük. Eksik Kayserispor dediler, Fenerbahçe'den 1 puan aldı ve gitti."

Dursun Özbek: "Taraftarımıza şu mesajı gönderiyorum; bizi nasıl destekledilerse aynı desteğe devam. Şampiyona bitmemiş durumdadır! Konsantrasyonlarını azaltmadan son maça kadar aynı konsantrasyonla mücadele edeceğiz!"

- Yıllar önce, 'Fenerbahçe 4. yıldızı takmadan 5. yıldızı takacağız' demiştiniz, bu günleri nasıl öngördünüz?

Dursun Özbek: "Şu andaki pozisyonumuzu dikkate almadan, puan puana gibi mücadele edeceğiz! Hedefimiz 5. yıldız, kalan maçlarımızı rehavete düşmeden, konsantrasyonla oynayacağız!"

şu adam bile kaç tane şampiyonluk yaşadı inanılmaz yaw

BÜYÜK BAŞKAN

- Yıllar önce, 'Fenerbahçe 4. yıldızı takmadan 5. yıldızı takacağız' demiştiniz, bu günleri nasıl öngördünüz?

Herkes yorum yapabilir ama

Ongoru boyle bisey..
Herkeste olan bisey degil..
Sadece secilmis kisilere bahsedilen bir ozellik..

Konsantrasyonum bozuldu ya,

bi' sus.

Buyuk baskan diyene de istifa et diyene de katiliyorum Dursun Ozbek icin. Kafalar karmakarisik...

- Dursun Başkan:

Bu sezon en doğru, en dolu açıklaması. Gerçi sezon boyunca ortada yoktu da bu açıklama tam yerinde. Henüz biten bir şey yok.

Bir de kulüp başkanı bunları derken Hatip çıkıp meşaleleri yakın diyor, bu nasıl yönetim ya.

Ayağı yerden kesilenlerin kafasına vurmuş başkan. Daha bitmedi. Oyna devammmmm

Geri
Üst Alt