Duygun Yarsuvat: ''Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz''

Dedeciğim sen en iyisi ne bizi yor ne kendini, o koltuğa hiç oturma.

Prandelli'ye italyanca bilen yerli bi yardimci ariyormus yonetim

hakan_sukur.jpg

ulan havlu attıktan sonra prandelli kovulsa ne yazar saçmalığa bak kalsın prandelli havlu attıktan sonra td masrafına girmeyelim boşuna

Selçuk burak veysel gibi takıma şuan için zarar verenleri kessin, gençlere fırsat versin,prandelli yi başımın üstünde taşırım

Uğur meleke nin dediği gibi Galatasaray'ın forması bu kadar ucuz değildir. İsimler değil hakedenler görev almalı. O zaman prandelli ile devam kararına saygı duyarım

B1IwRZjCUAAQPky.jpg:large

Lan bunlar ciddi ciddi devam edecek bununla.

daha ligten kopmamışken acil bi yanal değişikliği bu takımı toparlar

prandelli ile olmayacağı aşikar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ali Dürüst pek memnun gözükmemiş fotoda. Yakında Prandelli'nin kıçına tekmeyi basar, Ali Dürüst ne derse bu yönetimde o olur. Ali Dürüst'ün Prandelli'yi sevdiğini de sanmıyorum.

Albayrak destek verdi ya herşey düzelir.Bununla beraber 2 resim daha var birinde prandelli takımımızın sahibi selçukla yan yana,diğer resimde albayrak burakla mutluluk pozu veriyor.Bu zihniyet var oldukça bize her şey müstahak.

Tutturdular bi 4. yıldız gidiyor, madem 4. yıldızı takacan o halde prandeliyle devam etmek de nedir?

bunlar laf gecın o yuzden..kasımpasa bvb macından kotu sonuc gelırse gorurum duygunu..bu arada gıderse kım gelcek hagı hıkmet? bunlar gelecegıne bıraz daha ıdare etsın ocaga kadar

Buna neden inanıyosunuz ya dortmund hezimetinden sonra mecbur gidecek haftaya bugün floryada terim olacak inşALLAH

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali Dürüst pek memnun gözükmemiş fotoda. Yakında Prandelli'nin kıçına tekmeyi basar, Ali Dürüst ne derse bu yönetimde o olur. Ali Dürüst'ün Prandelli'yi sevdiğini de sanmıyorum.
Faruk Süren de Cesare ile olmaz , hemen konuşup göndermek lazım diyordu. Ali Dürüst, Faruk Süren ile sürekli iletişim halinde olan ve ondan fikir alabilecek biri. Aynı şekilde düşünüyor olabilir.

Prandelli kadar vizyonsuz boş bir teknik direktör gelmedi cimboma . Abi bizim göremediğimiz ne görüyorlar bu adamda anlayamadım. Kasımpaşa maçına gitmeyecektim ama sırf bu , selçuk ve burak ' ı ıslıklamak için gideceğim...

Geri
Üst Alt