Duygun Yarsuvat ve Adnan Polat Galatasaray'dan İHRAÇ EDİLSİN KAMPANYASI

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
2011 TTArena açılışında protesto hakkını kullanan Galatasaray'lılara provokatör diyen, şikeye karşı dik duramayan ve Aziz Yıldırım'ın kankası olan Adnan Polat ve yine şikeye karşı duramayan ve korkusundan cemaate suç atan Duygun Yarsuvat, Galatasaray'lılık duruşundan uzak kalmışlardır ve Galatasaray'ı rezil etmişlerdir.

Bu iki isimin 2015 Haziran'a kadar Galatasaray'dan ihraç edilmeleri gerekmektedir.

Önce haber dogru olup olmadigini bekleyelim, SONRA konu açalim.

Adnan Polat yaptığı onca itlige, serserilige, terbiyesizliklere ragmen hala adam yerine konuyor. Duygun olayini kimse sallamaz. Zaten bir ayagi cukurda adamin.

Emre Saykal klassigi

Konuyu acan arkadaş , bu ne sabırsızlık? Hemen saldırma moduna gecmişiniz. Bir gazetecinin yazdıkları ile mi bu kin ve nefret oluşdu Galatasaray başkanınıza?
Bukadar kolay olmamalı ve konun acilen kilitlenmesini talep ediyorum

Duygun baskan hukumete yapsa anlarimda azie niye yapti onu anlayamadim.Bize 2 yildir operasyon yapiliyo ama kimse citini cikarmiyo

Bu saate kadar yalanlama gelmediği ne göre başkan ya ihale alma peşinde yada gerçekten bunamış

Bu gerçekse ihraç ödül olur.. kulübün önünden bile geçirilmemeleri gerekir..

adnan polatın hala nasıl edilmedigi inanılır gibi degil

galatasaray tarihinin yüz karası,sike yandası pis herif

yarsuvat dede neden yok yere konustu akıl alır gibi degil

Cemiyette beyazi fazla kacirmis, bu yaslarda insanlarda kafa gidip gelir bazen. Neden böyle bir aciklama yapdigini anliyamadim, ama bu aciklamalardan sonra istifa da edebilir. Ama 80 yasindaki adami da asmaya felan gerek yok. Herkezin fikiri kendine, ama dogruluk payi olmadigina göre, neden böyle konustu anlamis degilim... Aziz dogrulasaydi, hic degilse bir amaci var derdim iyi yada kötü.

Cemiyette beyazi fazla kacirmis, bu yaslarda insanlarda kafa gidip gelir bazen. Neden böyle bir aciklama yapdigini anliyamadim, ama bu aciklamalardan sonra istifa da edebilir. Ama 80 yasindaki adami da asmaya felan gerek yok. Herkezin fikiri kendine, ama dogruluk payi olmadigina göre, neden böyle konustu anlamis degilim... Aziz dogrulasaydi, hic degilse bir amaci var derdim iyi yada kötü.
aciklamayi beklesek daha iyi olmaz mi? misal sinan engin,ahmet cakar gibi bir yalanci hirbolarin iddialari bile gecmiste forumu karistirmaya yettigine sahit olmustuk..hani klasik ertesi gün üc maymunu oynama olayina dönmesin yine olay.bence beklemekte fayda var..

☆$☆

aciklamayi beklesek daha iyi olmaz mi? misal sinan engin,ahmet cakar gibi bir yalanci hirbolarin iddialari bile gecmiste forumu karistirmaya yettigine sahit olmustuk..hani klasik ertesi gün üc maymunu oynama olayina dönmesin yine olay.bence beklemekte fayda var..

☆$☆

Abi bu haber 1 gun oldu, taraftar tepkisi inanilmaz demec dogru olmasa yalanlarlardi.

adnan ihraç edilsinde duygun için biraz erken öfkeleniyoruz gibi geldi bana bu kadar basit olamaz yani

Geri
Üst Alt