E-Bilet Saçmalığı

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Arkadaşlar e-bilet olayı hakkında düşünceleriniz neler? Getirilen bu sistemi mantıklı buluyor musunuz?

Şahsen benim için son derece saçma ve gereksiz bir sistem. Yurtdışında kalıpta, okuyanveya tee Almanya'lardan gelip maç izleyen insanlar var. Galatasaray hayranı yabancı taraftarlar var, turistler var. Onlar da mı e-bilet çıkaracak? İnanılmaz zahmetli ve son derece saçma. Ben dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sistem uygulandığını görmedim, sizden gören varsa bilmiyorum, bizde de tutmayacak zaten. Ömrü bu seneden ötesini geçmez.

Saçma üstü.

+ Oyun oynanırken kural değişmez YAV HE HEEEE

bjk ye fena girdi bu ara , açıkçası galatasaray'da eski-yeni açık tribünler dışındaki çoğunluk bu uygulamayı destekleyecektir diye düşünüyorum.

Eğer stat kameraları yeterli düzeyde olucaksa ve cezalar uygulunacaksa iyi bir uygulama olarak görüyorum.

Passo lig kartlarının ciner grup tarafından satıldığını duydum eğer doğruysa bilin ki tamamen rant kapısı.

Saçma üstü.

+ Oyun oynanırken kural değişmez YAV HE HEEEE

En azından sene sonunu bekleyip öyle çıkarabilirlerdi. BJK-FB maçında o sistemin düzgün uygulanabilme ihtimali maksimum %2'dir. O stadda ne e-bilet uygulayabilirsin ne a-bilet. Millet her yerden atlar girer, zaten daha bu sistemin varlığından habersiz tonla insan vardır muhtemelen. BJK maçının ilk 20 dakikasında stad boş olursa şaşırmayın, sonra mecburen herkese açacaklar. Klasik olimpiyat.

E-Bilet sistemini çıkarıp kulübe küfür ve benzeri şekilde ceza keserse federasyon bence kesinlikle itiraz edilmelidir aksi taktirde bu sistemin hiç bir işe yaramayan saçma sapan bir sistem olduğu ve sadece insanları fişlemek için kullanılan bir sistem olacaktır.

Temel anlayis olarak katiliyorum bu uygulamaya ama!!!! ama!!!! Burda kesinlikle pis islerin döndügü ortada!

1- Sistem henüz hazir degil iken sezonun bitimine 4-5 mac kala uygulanmasa sacmalik!

2- 4 büyük 25 digerleri 15tl'den satilmasi ayri bir soygunluk

3- Bu sistemi uygulayacak firma/sirket nasil bu isi aldi? acik artirma oldumu? kac firmaya bu projeyi uygulamasina izin verildi?

4- TFF bu isi nasil olurda oy kullanmadan bu uygulamayi zorunluluk haline getirir (katilmazsan 1milyon tl cezasi var yillik)

Kesinlikle arkadaslik kollama gibi olaylar var.. bu isin temiz oldugunu ve demoktratik bir sekilde yapildigini bana kimse inandiramaz.

ageju2uv.jpg

Bu uygulamayi getirenlere degil, getirtenlere yaziklar olsun diyorum. Fikir olarak iyi olsa da, bazi kesimlere rant olmasini icime sindiremiyorum.

Her yıl 25 lira niye ödemek zorunda kalayım, zaten bilete para ödüyorum çok saçma bir sistem.

Saçma sapan bir olay niye her sene adam 25 lira bayılsın ki kıytırık bir karta.

Benim bildiğim passolig kart 7-10 lira arası birşey buna 3 büyükler dışında satanlar 15lira 3 büyükler ise 25 lira'ya satıyor yani kar payı koyuyorlar fakat yinede 7 liralıkta olsa kart parası saçma net külübüme gidicekse 25 değil 50 bile olsa verilir ama bu kartlardan rant sağlayan biri var yine bu kişinin kim olduğu apaçık belli sonra sporda siyaset yapmayın diyolar ama sporun her yerine siyaset bulaştırdılar bu arada kartları çıkaran Çalık Grubudur.

Almanya'dan gelip maca gidenler ne yapacak peki ciddiden? Varmı bir b planları?

Bu kartlar üzerinden para kazanan banka çalık holdinge ait millet isyanda tribünleri boş bırakmakla tehdit savuruyor lakin o tribünler dolar fişlenme olayına girmiyorum bile...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fenerbahce uygulamiyormus bizde uygulamayalim

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Fenerbahçe gibi bir duruş sergilememiz lazım, sadece bu maçla kalmamalı

Geri
Üst Alt