Eboue: "Fenerbahçe'yi yenmek çok zevkli"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
eboue.jpg

Galatasaray'ın sağ bek oyuncusu Eboue, Amkspor'a röportaj verdi.

Haberin Devamı GSC Portal'da..

Yolun sonu görünüyor Manu..Nerde Yobo'yu pazara gönderen Manu nerde şimdi ki Manu,ahey....(((

Biraz istikrarlı olsa çok iyi futbolcu

Haber portala alınmıştır.

Kendimi Yere Atmıyorum!

Sürekli yere düştüğü için rakip taraftarların tepkisini çeken Eboue, kendisini şöyle savundu; "Ben hızlı bir oyuncuyum. Hızla giderken bana donduklarında da dengemi kaybedip yerde kalıyorum. Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında bu yüzden 2 penaltım verilmedi. Türkiye'deki hakemler bana karşı tavırlı. İngiltere'de böyle değildi. Ben kendimi yere atmıyorum."

hadi len :D

fenere çaktığımız maçlarda hep ön plandaydı reis ama formu yerlerde yabancı sınırıda etkiledi malesef bunu kendiside yobo ve baroniyi pazara gönderişi hep akıllarda olacak biri lig kralın dönüşü diğeri süper kupa

Eboue diyorsa doğrudur beyler uzatmanıza gerek yok :)

İyi fakat oyun içinde dengesiz bi futbolcu.

███▓▒Tapatalk▒▓███

Her maca kafasini verse adam takimin degisilmezlerinden olur. Ama devamsizlik tavan yapti artik. Istedigi zaman bal gibi oynayabiliyor.

Atmıyor olabilirsin kendini ama , yattın mı kalkmıyorsun arkadaş ! Şedşu bir ara sana baya kızmıştı maçta sanırsam Juve maçıydı . Ne lan o kalk oyna .

Bence en iyi maçı ts yi dışarda yendiğimiz maçıydı cafu gibi oynadı o maçta..

Yer çekiminden oluyor bunlar. Eboue havada uçarak gidiyor.

Eğitim şart.

Lisedeyken hocaya yaptığım espri aklıma geldi;

Yere çöp atmıştım. Hoca sorunca; " Hocam yere atmadım ki ben havaya attım ama yere düştü " demiştim...

Demez olaydım :sad007:

Hala Dünya'nın en iyi 5-6 sağ bekinden birisi.

Zaman zaman saç baş yoldursa da iyi bir bek.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yere çöp atmıştım. Hoca sorunca; " Hocam yere atmadım ki ben havaya attım ama yere düştü " demiştim...

Gülmekten yere düştüm, ters düşmüşüm kolum kırıldı hastaneye gittik alçıya aldılar tam bütünlemeler öncesi.

Mutlu musun? :(

Abi aynı olay benim de başıma geldi.

Hocaya dedim ateşli Mine sizi çağırıyor. Hoca heyecanlandı, kim o dedi; Şömine zaaaaaaaa dedim demez olaydım :(

Şimdiki gençler espriden anlamıyor.

Geri
Üst Alt