# Ege Araç | Adana 01'de Kiralık

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad

Ege Araç

EGE ARAÇ

Orta saha

Doğum Tarihi: 28.02.2007
Boyu: 1,74 m
Geldiği Takım: Galatasaray Akademisi​

dün u 15 ceyrek finale çıkarken macın adamıydı.hucumada destek oldu zaman zaman.bi 6 numara olarak müdahaleleri,zamanlaması müthiş.

16 yasına yeni girmiş.boyu 1.74 olmuş.u 19da ortasaha eksikliği varken neden görülmüyor anlamıyorum.defansif olarak müthiş bi velet

Eguşumu yedirmeyiz ugur incemana,önünden yesinler egenin

Guardian, 2019'dan bu yana hazırladığı en iyi genç yetenekler listesinin 2007 doğumlu futbolcular raporunu yayınladı.

Hazırlanan listede 60 futbolcu bulunurken Türkiye'den 2 isme yer verildi. Beşiktaş'tan Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Galatasaray'dan Ege Araç 2007 doğumlu en iyi genç yetenekler arasında gösterildi.

Ege Araç içinse şu ifadelere yer verildi, "Ege Araç, Galatasaray'da genç takımlarda yükseliyor ve şu anda Türkiye U18 Milli Takımı'nın kaptanı. Orta sahada oynayan genç futbolcu iyi bir sağ ayağa sahip ve savunmada agresif. Topla oynarken deneyimli bir oyuncunun olgunluğuyla hareket ediyor. Etkileyici bir tekniğe ve iyi pas aralığına sahip. Çalışkan bir oyuncu. Bu sezonun bir aşamasında Galatasaray'da A takıma yükseldiğini görmek şaşırtıcı olmaz."

Guardian, 2019'dan bu yana hazırladığı en iyi genç yetenekler listesinin 2007 doğumlu futbolcular raporunu yayınladı.

Hazırlanan listede 60 futbolcu bulunurken Türkiye'den 2 isme yer verildi. Beşiktaş'tan Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Galatasaray'dan Ege Araç 2007 doğumlu en iyi genç yetenekler arasında gösterildi.

Ege Araç içinse şu ifadelere yer verildi, "Ege Araç, Galatasaray'da genç takımlarda yükseliyor ve şu anda Türkiye U18 Milli Takımı'nın kaptanı. Orta sahada oynayan genç futbolcu iyi bir sağ ayağa sahip ve savunmada agresif. Topla oynarken deneyimli bir oyuncunun olgunluğuyla hareket ediyor. Etkileyici bir tekniğe ve iyi pas aralığına sahip. Çalışkan bir oyuncu. Bu sezonun bir aşamasında Galatasaray'da A takıma yükseldiğini görmek şaşırtıcı olmaz."
Bizim futbol yapısının haberleri var mıdır acaba? Efe'ye bile hakkettiği süreleri veremiyoruz bence.

Bizim futbol yapısının haberleri var mıdır acaba? Efe'ye bile hakkettiği süreleri veremiyoruz bence.
Suan U18 takiminin kaptaniymis. Normalde Almanya, Hollanda, Belcika gibi ulkelerde U18 takiminda kaptan olan bir oyuncu zaten 1-2 sene icerisinde kendi kulubunde A takima yukselmis olur ve yetenekli bir oyuncuysa en kotu rotasyonda forma sansi verilir.

bu çocuk özelinde söylemiyorum, kendisi müthiş bir yetenek çıkabilir de, yıllardır böyle 1267634 tane oyuncu bu tarz haberlere konu olmuştur. %90ı boş çıkıyor genelde. mustafa kapı için, bartuğ elmaz için neler deniyordu aman allah'ım.

iyi topçu iyi topçudur yaw, çıkar formasını alır. ilk maçtan belli eder. bu hep böyle olmuştur.

baran aksaka kimi zaman a takimda göstermisligide vardi teknigini, sen oyuncuyu oynatmazsan, fizik gücüne önem vermezsen, birak kendisini göstermesini dünya futbolundan yildizi kayip gider.

Bizim alt yapıyı takip edenler bu isimden hiç bahsetmedi. Elin yabancısı takip ediyor. Bizim genç futbolcular U17-U19’da çok iyi gözüküyor ama nedense o eşiği atlatıp a takıma yükselemiyor. Bırakın bizi alt liglerde bile bir çoğu tutunamıyor. Altyapı da kalifiye hoca ve ekibi yok.

bu çocuk özelinde söylemiyorum, kendisi müthiş bir yetenek çıkabilir de, yıllardır böyle 1267634 tane oyuncu bu tarz haberlere konu olmuştur. %90ı boş çıkıyor genelde. mustafa kapı için, bartuğ elmaz için neler deniyordu aman allah'ım.

iyi topçu iyi topçudur yaw, çıkar formasını alır. ilk maçtan belli eder. bu hep böyle olmuştur.
Türkiye’de bu söylediğin imkanlı bir durum değil, fizik ve mental açıdan o geçişi yönetmek öyle kolay değil.

Hep diyorum Yunus alt yapıların Messisiydi, o etkiyi hala üst seviyede gösteremedi.

Türkiye’de bu söylediğin imkanlı bir durum değil, fizik ve mental açıdan o geçişi yönetmek öyle kolay değil.

Hep diyorum Yunus alt yapıların Messisiydi, o etkiyi hala üst seviyede gösteremedi.
iyi topçu paket olarak (yetenek/mentality/fizik) o ışığı en başından veriyor demek istiyorum. yoksa ne yetenekli topçular var, dediğin gibi tr koşullarında ezilip gidiyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt