Üye Görüşü Eğer işler düzelmezse...

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Bunu görmek bir yetenek gerektirmiyor. Ayan beyan ortada ki, eğer takımda işler düzelmezse (ki düzelecek gibi durmuyor) İtalyan, bu takımda en fazla 3 hafta daha gider. Ya da işte iyice uzadı diyelim, kongre sonrasına sarkar. Ve görünen o ki, genel kurulda Aysal aday olmayacak, teknik direktör değişikliği de ligde 8.haftayı doldurmadan gerçekleşecek.

Ha bu olumlu mu yansır yoksa olumsuz mu diye düşününce, bundan daha kötü olur muyuz bilmem ama duruma göre 4.yıldız Fenerbahçe'ye gidiyor... Çünkü Prandelli kalsa da, gitse de, bu yılı kaybetmiş gibiyiz. Matematiksel olarak olmasa da, psikolojik olarak kaybettik sanki.. Umarım bu konuda yanılan kişi ben olurum ve her şey iyiye gider. Ama maalesef hiç zannetmiyorum...

Şu an gelecek adına tahminim şu şekilde...

-Galatasaray bu yıl Şampiyonlar Ligi gruplarından kesinlikle çıkamaz. (Hatta Dortmund deplasmanı bizim için dramatik bir sonuca yol açabilir)
-Ünal Aysal, genel kurul sonrası başkanlığı bir başkasına devreder.
-Prandelli ile yollar ayrılır, yerli bir hoca ile anlaşmaya varılır.
-(Eğer ki) Fenerbahçe karşılaşmasında kötü bir sonuç alınırsa, Prandelli'nin gönderilişi 6.hafta sonunda gerçekleşir.
-Sabri Sarıoğlu takıma geri döner. Duruma göre Engin Baytar ve Emmanuel Eboue'den de sezon sonuna kadar faydalanma yoluna gidilebilir.
-Finansal durumun kötüye gittiği bilinen bir gerçek ve bu şartlar altında bir süreliğine (ki bu bir kaç sezonu kapsayabilir) transfer konusunda daha cimri davranılır. Bu da bir takım sıkıntılara yol açabilir.

İNŞALLAH AMA İNŞALLAH YANILIRIM.

fb beraberliği dortmund mağlubiyeti sonrası aysal prandelliyi gönderir tabi istifa ettiği için hangi yetkiyle gönderir bilemiyorum

tazminatını da bizzat öder

fb beraberliği dortmund mağlubiyeti sonrası aysal prandelliyi gönderir tabi istifa ettiği için hangi yetkiyle gönderir bilemiyorum

tazminatını da bizzat öder

Şu an kaçınılmaz sonun ne zaman olacağını bekliyoruz sadece.

eboueden faydalanmak mümkün değil
ancak devre arası transfer sezonu açıldığında bir yabancıyı gönderirsin lisans çıkartırsın o şekilde olur. oda mantıklı değil
eboueyi unutun

Takım umut verir inanırız birşeylere sabrederizde ben en ufak bir ışık,en ufak bir adalet göremiyorum sahada..
Gerçekten bu İtalyanlar takıntılı adamlar ciddi bir hoca moralsiz bir oyuncuyu oynatıp oynamayan adamı da küstürmez..
Şimdi Galatasaray'da Emre Çolak olun 4 aydır forma bulmamışsınız kurtarıcı diye oyuna alınıyorsunuz zaten ısınmaya giderken bile trip yaparım açık konuşayım..
Veysel olsam dün küfür ede ede Prandelli'ye bir hal olurdum..
Beni oynatmıyor Selçuk oynuyor ama yerime Yasin'i düşünüyor resmen kulüpten gitmek bile isterim çok net..
Futbolcularda insan kardeşim..
Bu adam hem sahada verimsizi inatla tutuyor girecek adamı da küstürüp adaleti sağlamıyor..
Dün 11'de ki 5 adam diğer arkadaşlarını sevmiyordur eminim..
Takımda sevgi yok..
Arkadaşlık yok..
Herkes taraftara ayar verme derdinde bir tane tartışan topçu görmedim sahada..
Kaptan yok sahada mesela ki kaptan takımı ateşler onun sönmüş közden farkı yok..

Şu maddelerin derhal uygulanması lazım..
1-Sabri'yi affedeceksin
2-Selçuk'u süresiz kadrodışı bırakacaksın
3-Kaptanlığı Melo'ya vereceksin
4-Derhal Sneijder'in lider olduğu bir sistem belirleyeceksin
5-Burak'ı yedek oturtacaksın

Bu 5 karar anında verilebilecek şeyler..

-------------------Muslera-----------------------
--Veysel----Chedjou(Koray)----Semih--------Tarık---------

------------Melo-----Yekta(Furkan)-------------

---Olcan-----------Sneijder----------Bruma------

--------------------Umut(Pandev)---------------

Şu taktikde 5 maç arka arkaya oynayalım bakalım ne oluyor..
Hocalık bu kadar zor mu ya..
Ligde ki en ideal kadromuz budur arkadaş.

yzfBZx1.png

Önümüzdeki 5 maçta kaza yaşama ihtimalimiz çok yüksek.Balıkesir ve Eskişehir'i yenmeliydik.Avrupa'yı takmıyorum ben.Fazla fark yemeden 3-4 puanla elenirsek hayrımıza olur.Takım geçen seneden de kötü.Kadromuz dar.Prandelli'nin ikinci yarıyı göreceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
bu işler böyle yürümeyecek Türkiyede futbol çürüdü kokusu herkesi zehirliyor.

-Şike mafyası ve siyasiler bizi bu ülkede şampiyon yapmazlar ; şikeye siyasette karışmış durumda

-Galatasaray avrupada özelliklede Almanyada ciddi bir potansiyele sahip klüp

-Bence Bundesliga 2. liginden bir takım satın alınıp ismi "Galatasaray x" diye değiştirilmeli ve gerçek futbol izlemeliyiz. Hangi şehirde potansiyelimizin fazla olacağını orada yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir

Lucenin gelmicegini acıkladıgı gün bu günleri görmüştüm zaten hatta luce madem gelmicekti mancini kalaydı

Kısa vaadede neden burdayız bi hatırlayalım
Manciniden itibaren alıyorum.
1-cl direk katılım hakkı
2-türkiye kupası
3-clde 2.tur

Çalkantılı süreç için fena degildi en azından daha iyisi olmadıgı sürece kendisine kredi kazandırıcak verilerdi ayrıca adaptasyon zımbırtısınıfa aşmış olacaktıki çalıştıgı takımlarda genelde 2.sene daha basarılı olan bi hoca oldugunuda unutmamak lazım

Ne oldu da mancini gitti? Şampiyonlar liginde başarı hedefleyen ligi domine edecek bir takım kurmak istedi bütçe verilmedi finansal fair play zımbırtısı cıktı.
Luceyle anlaştık denildi sonra luce shaktarda kalıcagını acıkladı 2 hafta hoca belli olmadı en son prandelli ismi açıklandı aslında özellikle Fiorentinada muazzam bir takım kurmuştu umutlandırdı ama her zaman oldugu gibi buraya gelen yabancının yine basireti tutuldu takım yeterli dedi! Rahat şampiyon olur dedi! Şampiyonlar ligi için 2 transferle gruptan cıkarız dedi! Ummadık taş baş yardı eyyam yaptı hayal sattı aslında olmıyacak duaya amen dedi

Hazırlık dönemi hep böyle gecti nasılmı böle????? Bunlarla doluydu epi topu 4-5 maç yaptık ki a.madrid soma maçı hariç bi halt yoktu

25 sene sonra fenere finalde kupa kaybettik 120 dkboyunca pozisyona giremeden
Takımın 1.forveti burak oldu!
Kanat adamları doluyken iyi kötü ortaya sıkışır olduk yine ki bu sefer forvette drogbamızda yok ölüsü yetiyormuş meger meger gecen sene muslera sneijder drogba bizi taşıyormuş

Ben baya karamsarım sadece bu sene için degil önümüzdeki 2-3 sene bile sıkıntı cünkü o 8. Oldugumuz gibi elde bi ton çöp var ve bunlar uzun kontratlı yeni sinerji yapılanma şart Allah yolumuzu açık etsin ne diyim.

Yine bize hasret yine bize hüsran var

Yönetim ile Hoca her şekil gidecek, kongreye kadar full kazansakta gidecek kazanmasakta. Bu artık aşikar..

Yeni Baskan %99 Ali Dürüst olur ve Dürüst calısacagı hoca'da bellidir.

Devre arası maliyetli ve is yapmayan oyunculardan kurtulup daha ekonomik aynı zamandada nokta atıs olacak transferler gerekiyor. Bence Dürüst kendine cok iyi bir scout ekibi kurmalı ve simdiden oyuncu arastırmasına baslamalı.

fiyasko yasanirsa ve erken havlu atarsak....

selcuk+burak gibiler süresiz Kadro disi.

+

Ilk 11 iskeleti

Muslera

Tarik -Semih- Koray- Telles?

Melo- Birkan vatansever
Sneijder
Olcan Emre colak
Bruma

1ci kaptan Sneijder, 2ci Melo, 3cü Muslera, 4cü semih

bu oyunlari cok gördük, muhalefet kendileri basta olmayinca bu takimda bazi isler ters yürüyor.
kac defa yazdik, kendileri basta olmayinca kimseye basariyi tattirmazlar hatte karsi taraf sampiyon bile olsa umurlarinda degil.
yeterki mevcut yönetim kendileri dahil olmadi yönetim basarili olmasin.
polat döneminde disardan oyunculara talimat veriliyordu köstebekler vardi iceriyi karistirsinlar diye,
durum bu durum.

Geri
Üst Alt