Ehli Ay Çocukları Deneyi-Tavşan Kardeşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inançlı zalimlerla alakalı bu tarz yazılar var mı merak ettim şimdi? onların yaptıkları deneyler falan. daha bir ilgi çekici olabilir.

Paylaştıığın şahıslardan tavşan olmaz. Olsa olsa Camış kardeşler olur. Kusura bakma ama saçma sapan bir konu.

Beğenip beğenmemek değil de alenen dalga geçip bunu ciddiymiş gibi yapman sıkıntı.

Konunun çöpe gitme zamanı, saçma sapan adamların ve sitelerinin reklamına gerek yok. Böyle yazar kisvesi altında dolandırıcı tiplere prim vermemek lazım.

Ülen Çelakıl buraya da mı üye oldun? :D

Hacı madem böyle şeylere meraklısın git eski hint metinlerini oku... (metafizik ve parapsikoloji meraklılarının hayatı sorguladıkları görülmüştür. bir daha da bu tip şeylere inanmazlar)

Bu ülkede bir kez olsun, dolar neden 2.30, Euro neden 3.10 oldu, 1 kg et neden 30TL, vergiler neden bu kadar çok diyen bir insan görmedim, bu ülkede hep ''bunlar dinsiz, bunlar şeytan, onların yaptığı günah, şu günah, bu sevap, dış güçler, hep amerika suçlu'' diye kafadan atılan saçmalar gördüm.

Ama bunu diyenlerin, ''tecavüz-cinayet-hırsızlık-kul hakkı yemek-dedikodu-iftira'' gibi asıl gerçek günah sayılabilecek olaylara korkmadan karıştıklarını da gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt