GSC Scout El Hadji Malick Diouf

Tek sorun 3'lü beki diye hatırlıyorum, Slavia dönemi fenere karşı çok iyi maç çıkarmıştı.

iyi oyuncu ama defansif bir oyuncuya 20'ler 30'lar bağlanmasına karşıyım. singo'da aynı poku yedik. 30 vereceğim oyuncunun topa vurduğunda topun dile gelmesi lazım. fb de ilgileniyormuş, umarım kısıtlı hareket alanlarını, daha bir sene önce archie brown almışken bir sol beke 30 vererek harcarlar. ne diyeyim.

Bizim kadrodaki en underrated adam Jakobs' tur diye düşünüyorum. Flaş UCL maçlarımızdaki en iyilerden biriydi. Hele 2. Liverpool maçındaki performansı muazzamdı mesela. Yine hocanın ofansif bek fantezisi depreşir de olmadık adamlara para savurma döngüsüne gireriz diye aklım çıkıyor. Hiç kurcalanmamasi gereken mevki solbektir; oraya sıra gelmez, gelmemeli bu yaz ..

Bizim kadrodaki en underrated adam Jakobs' tur diye düşünüyorum. Flaş UCL maçlarımızdaki en iyilerden biriydi. Hele 2. Liverpool maçındaki performansı muazzamdı mesela. Yine hocanın ofansif bek fantezisi depreşir de olmadık adamlara para savurma döngüsüne gireriz diye aklım çıkıyor. Hiç kurcalanmamasi gereken mevki solbektir; oraya sıra gelmez, gelmemeli bu yaz ..
ligde son haftalar rezaletti tınlamadı maçları

Bu herifin hala bulunduğu seviyelerin oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. 6 aylık performansla zart diye p.lige transfer ettiler, keza bunun yanında ayak kırığı da mevcut 1 senelik diliminde. Buna rağmen transfer oldu. Şu adam bizde olsa en fazla lyondan falan teklif gelirki ki gerçeği söylemek gerekirse hala önce oralarda pişmesini bekliyorum.

El Hadji Diouf ile akrabalığı varsa alalım.

Yav arkadas 30 milyonu ne saniyonuz siz sakiz parasi mi oturun oturdugunuz yerde ya

Halk arasında pezevenk Malik diyorlarmış buna.

Geri
Üst Alt