Elazığ'ın Gücünü Gördünüz

Macin sonucu, Elazig'in gucu cok onemli degil. Seneye fark da yiyebilirler kendi sahalarinda. Takimlarin gucleri, formlari seneden seneye degisebilir ama karakterleri degismez, cunku karakter taraftarla alakalidir. Elazigspor'un karakterinden suphe eden, Elazig'da biraz zaman gecirsin once, bilmeden de sallamasin.

Macin sonucu, Elazig'in gucu cok onemli degil. Seneye fark da yiyebilirler kendi sahalarinda. Takimlarin gucleri, formlari seneden seneye degisebilir ama karakterleri degismez, cunku karakter taraftarla alakalidir. Elazigspor'un karakterinden suphe eden, Elazig'da biraz zaman gecirsin once, bilmeden de sallamasin.

Hocam ben bunu dedim diye kuş diyen oldu hakikaten üzülüyorum forumun haline antuyu okuya okuya şizofrenik olanlar var.. Her maç bekliyorlar ki anadolu takımı fenerbahçeyi ezsin pozisyon vermesin en ufak hata yapmasın yaparlarsa hemen maçı sattı oluyor.Eskiden sadece Sivas-Eskişehir-Antepe maç satıyor denirdi (ki bu takımların 2'si Fenerbhaçeyi mağlup etti) şimdi her Anadolu kulübü maalesef bu damgayı yiyor..

Geri
Üst Alt