Elazığspor'dan Felipe Melo Açıklaması

Melo'nun adını ağzınıza almayın o leş gibi ağzınızı kapatın lağım kokuyor

SANICA BORU ELAZIĞSPOR Kulübü sporcusu SERDAR ÖZKAN'ın 22.01.2014 tarihinde,

oynanan SANICA BORU ELAZIĞSPOR - GALATASARAY A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında

rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle

3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

PFDK Kararları - 23.01.2014 - PFDK Kararları TFF

Dünkü maçtan ..

BeribfQIgAAYy3E.jpg

Şerefsizler bayrağımızı yakıyorlar tiplere bak hepsi liseli ergen

Siz kimsinizde bizim futbolcumuz hakkında açıklama yapıyorsun Allah'ın eğitimsizleri. Bizim kulüp herzaman ki gibi bu gibi konularda sessiz kalmaya devam etsin.

Eğitim şart.

Itlere bak, Melo ya sayiyorlar, siz zaten kume dusmussunuz, hadi yallah...

fener maçından sonra takip ederim sizi pis satılmışlar.

hırsızın hiç mi suçu yok? diye bir söyleyiş var ya. o burada geçerli oluyor işte. melo maç boyunca fuzuli hareketler yaptı, faul oldu yerlerde süründü adamın önüne ayağını koysun etsin diye vs.. böyle gerginliklere gerek yok. melo yu çok tutarım ama bu toplara girmemesi gerektiğini de her zaman söylerim. rakip onun sinirli olduğunu biliyor bu yüzden üzerine oynuyor hep. oğuzhan da öyle yaptı zamanında burada serdar da. yıllarca emre ye laf etmedik mi? onda da sinir kontrol problemi var. tabiki melo o kadar yapmıyor, ama melo da da var bu kontrolsüzlük problemi. oyununu oyna kardeşim sahada en güzel cevabı ver. yeniliyorsanda kabul etmeyi öğren. gerek yok bu hareketlere.

gördüm ki bazı arkadaşlar emre ye volkan a vs ye hiç böyle açıklama yapmadınız diyor ya da bilica olcan a ne yapmıs falan diyen olmuş.

biz değil miydik aziz yıldırım şike davasında kendini savunurken bizim rapid wien maçını izlettiği için alay eden. bakın onlar da yaptı dediği için dalga geçmedik mi?

şimdi kendimizi "onlar da yaptı" şeklinde mi savunacağız. açıklama hoş değil umarım yönetim bir cevap verir olanlara makul bir dille ancak melo ya da tepki göstermek abes olmamalı.

umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir ve zaten gergin olan ortam daha çok gerilmeden anlaşılabilirim.

Melo'yu cok mu tutarsın ?

Yanlış hatırlıyorsam bağışla ama ben senin ismini Melo gelmesin,Melo böyle,Melo şöyle derken hatırlıyorum hep.

Tutarım diyince garip geldi.

hafızanı hayran kaldım. ciddiyim. helal olsun. melo alınma sürecinde geçen seneki performansına bakarak sözleşme imzaladığında yatacağını her maç bizi eksik bırakma potansiyeline sahip olduğunu vs söylemiştim. bu yıla iyi başladı ve şimdiye kadar maçların büyük çoğunluğunda da beni yanılttı. yanıldığım içinde mutluyum. meloyu severim ama bu yaptığı hareketleri hala bana fuzuli geliyor. yoksa melonun kendini sahaya verdiğinde oynadığı oyundan şikayetim asla olmadı. saygılar

Burak için de böyle çıkıp dingil dingil açıklama yapıyolar arada. Adımız çıkmış başka bi şey değil. Burak ne Kuyt ne Webo kadar atmamıştır kendini yere 2 yıldır. Melo ne Meireles, Egemen, Caner ne de Alves kadar gereksiz sert hamleler yapmamıştır. 1 gün olsun hiç bir programda ya da maç sonrası açıklamada bu Alves her maç düzenli rakibe dirsek atıyor, kasıtlı tekmeliyor, ayağına bastıra bastıra basıyor diye bi şey görmedim. Nasıl bir düşmanlık ve önyargı var Galatasaray'a karşı?

Bu konuya dönersek agresiflik bi futbolcu özelliğidir. Taktik gereği bile kadronda bulundurabilirsin bu tarz futbolcuları. Böyle ağlak, futbol özürlüsü açıklamalar yaptığında öküz Türk yöneticileri çileden çıkıyorum.

Gerçekleri gören Galatasaray taraftarına Allah sabır versin.

Bu böyle gitmez. Bu şerefsiz medya bu tutumunu devam ettirirse bu ülkede çok kan akar.

Böyle bir olayda sırf rakip takımın futbolcuları da çirkeflik yapıyor diye futbolcumuzu savunmak bana göre doğru değil. Bu aynen fb'nin sadece biz mi şike yaptık açıklamasına benziyor ki, çok saçma bir durum. Futbolcularımızdan özellikle Eboue-Riera-Melo ciddi şekilde uyarılmalıdır. Aslında Melo böyle sebepsiz yere kendini yere atan karaktere sahip oyuncu değil. Neden böyle bişey yapma ihtiyacı duydu anlamıyorum.

Geri
Üst Alt