Elektronik Kitaplar'da KDV Oranı Yükseltildi!

Kitap ve benzeri diyor Mahir. Benzeri dediği kısımda da parantez içinde e-kitap diye belirtiyor.
Kitap için de Recep İvedik gibi okumalık, kapağı olan diye mi belirtmeliydi

Ayrıca kırtasiye ürünleri de sayılıyor

Hayır Gürkan defalarca okudum matbuya yönelik bir artış yok. Matbu kitabın internet satışında artış olabilir. idefix, dr.com dan alınan kitaplarda olabilir. Kitapçıya gittiğin zaman raftan aldığın kitapta kdv artışı yok.

Muhalif gazete Birgün'ün haberinden alıntıdır:

" AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan karara göre, e-kitapta yüzde 8, e-gazete ve e-dergide yüzde 1 olan KDV oranı, yüzde 18'e çıkarıldı. "

Kaynak: Elektronik kitap, dergi ve gazetede KDV artırıldı

Zamansız heyecanlanmışsınız sevgili dostlar 5-6 ay önceden belliydi zaten yeni yıl itibariyle KDV'nin zamlanacağı. Basılı kitaplarda kdv şu an %8, yeni yılda da %8 olmaya devam edecek, e kitaplarda %8 olan kdv %18'e çıktı olan biten bu.

Her şey gayet açık ve net, neden muhalif link düellosu yaşandığına da anlam veremedim açıkçası.

Hayır Gürkan defalarca okudum matbuya yönelik bir artış yok. Matbu kitabın internet satışında artış olabilir. idefix, dr.com dan alınan kitaplarda olabilir. Kitapçıya gittiğin zaman raftan aldığın kitapta kdv artışı yok.

Başlık düzeltilecek

gerçekten çok fazla katma değer üretern bir toplumuz e-vergisi de olması gayet doğal.

Zamansız heyecanlanmışsınız sevgili dostlar 5-6 ay önceden belliydi zaten yeni yıl itibariyle KDV'nin zamlanacağı. Basılı kitaplarda kdv şu an %8, yeni yılda da %8 olmaya devam edecek, e kitaplarda %8 olan kdv %18'e çıktı olan biten bu.

Her şey gayet açık ve net, neden muhalif link düellosu yaşandığına da anlam veremedim açıkçası.

Burada paylaşılan haber basılı kitaplarda artış olduğu yönündeydi abi. Tartışma basılı yayında mı elektronik yayında mı çizgisindeydi. Onda bir türlü uzlaşamamıştık.

Muhalif haber link konusuna gelince ben birgün okuduğum için, paylaştığım haberler birgün gazetesi de yayınlamışsa birgün gazetesini kaynak gösteririm. Benim tercihim bu yönde.

aykırı bir düzenleme olsaydı,Fransa da ki motorin zammı sonrası sokağa dökülen insanlardan ilhamla sokağa davet çıkabilirdi diyerek paylaştım ben,

bir kaşık suda fırtına koparmaya çok müsaitiz bu aralar,bahane lazım

Çok şükür.

Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum.

YÖK'e atanmamın vakti gelmiş.

Doğan Cüceloğlu hocanın yıllar önce bir önerisi vardı, kitap fiyatları yüksek bile olsa lütfen korsan almayın, bunun yerine arkadaşlarınızla kitaplarınızı değiştirerek okuyun.

internet,oyun oynamak,kitap okumak gibi hobiler de insanların elinden alınıyor uçuk zamlarla,futbolun da tüpçü gibi dalkavuklarla,akbilspor gibi taşeron takımlarla içine edildi. insanların mutsuzluğun nirvanasına ulaşması için ellerinden geleni yapıyorlar

Aksam dizileri kim izleyecek?
deşme orayı.

hanım yine abuk subuk dizilerden birini izlerken "ya bunları ben 2 duble rakı sonrası haydi haydi uydurur anlatırım sana ,neden sonraki haftayı bekleyip izlersin bu kepazelikleri" dedim,sonra yeni bir tv aldırılıp mutfağa sepetlendim.

kötü de olmadı gerçi,çoğu zaman dmax ya da bilumum belgeseller izleyip oğlumla uzaydan tabiattan bahsediyoruz.

geçenlerde bir ağaca bakıp "oğlum şu ağaca sende bakar mısın? bir tarafında ki yapraklar sararmış ama diğer tarafındakiler hala yeşil sence neden" diye sordum

kafasını çevirip bakmaya bile gerek duymadan " sararan taraf güneş görmediği için soğukta kalmıştır baba " dedi

sanırım en azından birini ben kurtarabilirim,sizlerde üzerinize düşeni yapın

deşme orayı.

hanım yine abuk subuk dizilerden birini izlerken "ya bunları ben 2 duble rakı sonrası haydi haydi uydurur anlatırım sana ,neden sonraki haftayı bekleyip izlersin bu kepazelikleri" dedim,sonra yeni bir tv aldırılıp mutfağa sepetlendim.

kötü de olmadı gerçi,çoğu zaman dmax ya da bilumum belgeseller izleyip oğlumla uzaydan tabiattan bahsediyoruz.

geçenlerde bir ağaca bakıp "oğlum şu ağaca sende bakar mısın? bir tarafında ki yapraklar sararmış ama diğer tarafındakiler hala yeşil sence neden" diye sordum

kafasını çevirip bakmaya bile gerek duymadan " sararan taraf güneş görmediği için soğukta kalmıştır baba " dedi

sanırım en azından birini ben kurtarabilirim,sizlerde üzerinize düşeni yapın
Demek aldirilip.
Biz evin bodrum katina oda kurduk diye tantana isittik yav.
Bir yerde yanlis yapiyorum ama nerede.

Yok onu kendi istedigi icin bayram havasinda uyguladik.
Kendime evin bodrum katini düzenledim, bir ton laf isittim.
O para ile neler neler yapilirmis.
Türk kadınlarına göre ,erkeğin ailesi dışında bir yaşamı olmasına hakkı yoktur.

kendileri bütün sülalerini sana dahil eder ama senden olanı hiç kabul etmezler(anan baban dahil)

Geri
Üst Alt