elektronik sigara

Ekrem Altıntaş

Parçalı Üye
Kullanan veya bilgisi olan varsa anlatabilir mi atomizer kartuş likit ne kadar süre gidiyo bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

Cevap: Elektronik Sigara

Normal sigarayla aynı zararı verdiği kanıtlandı, tamamen kanserojen bir alet. Ayrıca ülkemizde satışı yasal değilmiş. Direk sigarayı bırakmak yerine, bu oyuncaklar ile neden uğraşıyorsunuz? Gidip çekirdek fln çitleseniz daha kolay olacak.

Normal sigarayla aynı zararı verdiği kanıtlandı, tamamen kanserojen bir alet. Ayrıca ülkemizde satışı yasal değilmiş. Direk sigarayı bırakmak yerine, bu oyuncaklar ile neden uğraşıyorsunuz? Gidip çekirdek fln çitleseniz daha kolay olacak.

normal sigarayla aynı zararı vermesi imkansız.istersen 0 nikotinli aroma al kullan.

sigarayı bırakmak isteyipte bir türlü bırakamıyorsan su filmi izlemeni tavsiye ederim bende yararlı oldu.

sigarayı bıraktıran video (allen carr)

Bu konu bizde yeni tartışılmaya başlandı ama dünyada senelerdir kullanılıyor ve tartışılıyor

henüz yayımlanmış ve raporlanmış bir zarar söz konusu değil ( elbette zararları mevcut olabilir ) sigara ile kıyas dahi kabul edilemez

biz ve bazı ülkerlerde yasaklanma sebebi : aşırı nikotin alımına sebep olabilir ve özendiriciliği bunun dışında beyan edilen resmi bir gerekçe yok

nikotin alımını dengelemek çok kolay zira nikotin seviyesi ve tüketilen likit oranı ile tüketilen nikotin hesaplamaları çok basit

Likit : gliserin + su + aroma + nikotin

nikotinsiz likitler mevcut ben kendi yaptığım likiti içiyorum nikotinsiz :) 5 gündür başladım ve 5 gündür sigara içmiyorum

tavsiye ediyormuyum elbette etmiyorum ama benim sigaradan kurtulamayanlar için bir çözüm olabilir

site ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama bu site sayesinde bir çok bilgi edinebilirsiniz : Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu

dünya genelinde yıllık sigara satış rakamlarına bakarsanız bu süreci okumakta çıkan haberleri anlamakta yardımcı olabilir

yarın öbürgün büyük sigara devleri bu sektöre girince e sigara üvey evlat muamelesi görmeyebilir

daha dün haberi vardı kanser yapıyor diye

2 gün önce değil yani dün

alacaksanız da şarjlı sigara alın

bende kullandım.. Fena bağımlılık yapıyor. Bırakamıyordum en sonunda doktora gittim. sigaraya başla dedi. Sigaraya başladım kurtuldum :sgr:

daha dün haberi vardı kanser yapıyor diye

2 gün önce değil yani dün

alacaksanız da şarjlı sigara alın

her habere gözü kapalı inanmamak lazım , şu kimyasallar tespit edildi ve şu yüzden kansere sebep oluyor , sağlık bakanlığının yaptığı araştırma sonucunda şu sağlık kuruluşunun raporuna istinaden denilirse eyvallah

ama içini doldurmadan dayanak göstermeden , yapıyormuş , tarzı haberler bana inandırıcı gelmiyor , yoksa ne sigara, nede e sigara kullanmayın sağlıklı yaşayın

arkadaşlar teşekkür ederim ama 1 tane sigaradan daha 1 tüp likit daha az zararlı diye biliyorum ne yaptıysam bırakamadım bu alet son çarem gibi .D

hocam ben direk bıraktım sigarayı 75 gün oldu gayet rahatım boşver elektronik falan ya bırak ya iç

Gün sayıyorsan sigarayı hala bırakamamışsındır.

70 günü unutyosan bunamışsındır dostum o bir yalan sayacaksın tabiki Babam bıraktı yıllar önce gecen hafta geldi bugun 6 yıl oldu dedi o zaman o da bırakamamıs evet bırakamamıs gidip söyleyeyeyim

70 günü unutyosan bunamışsındır dostum o bir yalan sayacaksın tabiki Babam bıraktı yıllar önce gecen hafta geldi bugun 6 yıl oldu dedi o zaman o da bırakamamıs evet bırakamamıs gidip söyleyeyeyim

Evet söyle; manen bırakamamış. Unutmak değil mesele, ilgilenmemek. Ben de içmiyorum uzun zamandır ama kaç gün olmuş umurumda mı sanki?

arkadaşımda var. ne zaman kullanıyor biliyor musunuz parasız kalıp sigara alamayınca :rolleyes::o

elektronik joint diye biseyde varmidir acaba

Geri
Üst Alt