Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.448
- 912
- 1.853
Kullanan veya bilgisi olan varsa anlatabilir mi atomizer kartuş likit ne kadar süre gidiyo bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal sigarayla aynı zararı verdiği kanıtlandı, tamamen kanserojen bir alet. Ayrıca ülkemizde satışı yasal değilmiş. Direk sigarayı bırakmak yerine, bu oyuncaklar ile neden uğraşıyorsunuz? Gidip çekirdek fln çitleseniz daha kolay olacak.
normal sigarayla aynı zararı vermesi imkansız.istersen 0 nikotinli aroma al kullan.
Kanser yapıyormuş, bundan büyük zarar mı var?
daha dün haberi vardı kanser yapıyor diye
2 gün önce değil yani dün
alacaksanız da şarjlı sigara alın
hocam ben direk bıraktım sigarayı 75 gün oldu gayet rahatım boşver elektronik falan ya bırak ya iç
Gün sayıyorsan sigarayı hala bırakamamışsındır.
70 günü unutyosan bunamışsındır dostum o bir yalan sayacaksın tabiki Babam bıraktı yıllar önce gecen hafta geldi bugun 6 yıl oldu dedi o zaman o da bırakamamıs evet bırakamamıs gidip söyleyeyeyim
Evet söyle; manen bırakamamış. Unutmak değil mesele, ilgilenmemek. Ben de içmiyorum uzun zamandır ama kaç gün olmuş umurumda mı sanki?
arkadaşlar teşekkür ederim ama 1 tane sigaradan daha 1 tüp likit daha az zararlı diye biliyorum ne yaptıysam bırakamadım bu alet son çarem gibi .D