Elmander: “G.Saray’da yeniden oynamak istiyorum”

Reis bu yıl olsa 10 puan farkla öndeydik. Oyunu önde tutmamızı sağlayan en önemli faktörlerdendi ancak hem yabancı kısıtlaması hem sakatlıkları bu ayrılığın nedeni oldu. Ama gönlümüz seninle reis ;)

Ben Sercanin bir topuk hareketini hatirliyorum, Elmandere asist yapmisti öyle. Baska bir seyini hatirlamiyorum bizdeki zamanindan. Haa birde Akhisara gol atmisti gecen sezon. Bu kadar.

Kadroda adı geçtiği için yazdım zaten ayıp olmasın diye :)

yüzüne bakınca mutlu oluyor insan

mikanos selçuk diziyle tarak kemiğini çatlattı adam futbolu unuttu

Çeptalk

kalsaydı forvetlerin bu formsuzluğunda iş yapabilirdi

İlk seneki performansı gösterebileceğini bilsem kalsın derim. O performansını gösterebilecek birisini çok arayacağız bu gidişle. :(

[attachment=8330:lukunku.jpg]

Ekli dosyalar

• lukunku.webp
    lukunku.webp
    29 KB · Görüntüleme: 86
Daha Norwich de forma sansi bulamiyon Elmander ,anca Kasimpasa da oynarsin bu saaten sonra maalesef

Sorry mate :)

İlk sene müthiş bir performans gostermisti yeri ayridir bende ancak miladin doldu be Ulu Johan.

# tapatalk #

Senin gibi cesur yürekli karakterli adamlara ihtiyacı var bu takımın..

Senin hücum presinin yarısını yapamıyor Umut+Burak!

Ulan dünya gözüyle Drogba-Elmander ikilisini izleyemedik,bizi kazmalara mahkum edenler utansın...

Zamanında kıymetini bilmezsen böyle ararsın işte. Biz elmaderleri aştık artık. Edin Dzeko dan aşağısı kurtarmaz artık:))

yabancı sınırı kalkarsa, olması için başlık açarım

Yabancı sınırı kalkarsa (ki zor ihtimal) gelsin. Yedekte Umut oturacağına Elmander otursun.

Geri
Üst Alt