Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor cok zor ama Ekrem Hoca ve formamiz o zorluklari aşacak güçte ne imkansizlari basardik Biz Allah yardimcimiz olsun.
Biz Galatasarayiz umit ve basketbol günlük performansa çok bağlı bir spor oldugu için imkamsiz yoktur tek mac olsa umudum çok yüksek olurduda ışte 3 maclik olmasi bizi sıkıntiya sokan taraf.çok zor renktaş.. şuanda Dünyanın en iyi oyuncularına karşı oynayacağız.. Alba Torrens , Taurasi , Sancho Lyttle , Gruda.. Tek korkum fark yememiz.. inş yanılırım
TRT Spor da veriyor.Bu arada simdi gördüm maç ELW nin youtube kanali renkdaslar izlemek isteyenler oradan bulabilir.
TRT Spor da veriyor.
Ben goremedim ya tamam daha iyi yaTRT Spor da veriyor.
çok zor renktaş.. şuanda Dünyanın en iyi oyuncularına karşı oynayacağız.. Alba Torrens , Taurasi , Sancho Lyttle , Gruda.. Tek korkum fark yememiz.. inş yanılırım
Taurasi yoktu kardesim o onceki sezon.Bu bizim kadro değil miydi yahu bir zamanlar?![]()
13/14 ELW yarı finalindeki gibi ilk çeyreğe çok iyi başlamak gerekiyor. Net bir şutörümüz olmadığı için daha çok ikili oyunlar oynamak gerekiyor. Zorlama atışlar daha ilk çeyrekte maçtan kopmamıza sebep olur.Yasin maçla ilgili görüşlerini merak ediyorum analiz yapta okuyalım