Emin Bayram'a Stoke City'den 7 Milyon Euro Teklif Geldi

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray Altyapı Koordinatörü Emir Kıvırcık: "Emin Bayram'a Stoke City'den 7 milyon euro teklif geldi."

Ertan Süzgün

bize lazım - bizde oynasın 27 ye veririz belki

Okadar istiyorlarsa seneye opsiyonsuz kiralik gönderelim

Seneye lazım olacak. 12 yabancılı sistemde defansta Türk kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.

İyi bir pazarlıkla 10 + sonraki satıştan pay ile satarız.

Yunus da dönerse o da faydalı olacaktır. Kerem’in formsuz olduğu su dönemlerde Yunus oynasaydı mesela fark da yaratırdı.
Yunus'tan nedense pek ümitli değilim. Bizde yapamaz gibi geliyor. Kerem'e teklif gelirse zaten yolcu edelim. Maalesef o da artık bizde kafayı toparlayamaz diye düşünüyorum.

Satmayın.

Seneye stoper rotasyonunda çok iş düşecek Nelsson’un muhtemel ayrılığında.

Abdulkerim
Emin
Sanchez
Kaan

Burada sorun yaşatmaz ve yaşamamalıyız

Yunus'tan nedense pek ümitli değilim. Bizde yapamaz gibi geliyor. Kerem'e teklif gelirse zaten yolcu edelim. Maalesef o da artık bizde kafayı toparlayamaz diye düşünüyorum.
Geçen sene sonradan girip kritik işler yapmıştı. Sene başında da cl elemelerinde iyi oynadı. Faydalı olacaktır kendisi de bence.

Tutmayi istersek, maasini ciddi zam yapilmali. Yanlis hatirlamiyorsam 1,5-2 milyon lira maasi falan var. Eyüpü 4. Ligden getirdik ve gelecek sene 9,3 milyon lira alacak. Emin Avrupada iyi oynayip ve isteyenleri de varsa, maasina rahat en az 10 milyon zam yapilmali geibi geliyor bana.

Aynisi Baris icinde gecerli. Ciddi teklifler gelirse ve tutmayi istersek, o 12 milyon lira maasini her halde +30 civarina yükseltmeliyiz.

7 az biraz oynatsak seneye 15m eder. Planlamada yoksa satılsın ama tabi.

Nelson 10 civarına satılacaksa Nelson'u tutup Emin'e 10 isteyelim. Yok eğer Nelson'a 15 ve üstü teklif varsa Nelson'u satıp yerli olması sebebiyle Emin'i tutalım. Eğer Nelson mu Emin mi dersenizde ben Emin'in Nelson'un yerini tutacağını sanmam. Ayaksız olsa da Nelson harika bir kesici.

Geri
Üst Alt