emin empak'ın güzel sözlük başlıkları açması

Emin Empak

Aslan Üye
Kimileri kabul etmese de, hazmetmesi zor olsa da bir gerçektir.

Sözlük forumuna hiçbir şey getirmediği doğrudur.

** İçerik telif nedeniyle kaldırıldı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dikkat ettimde son zamanlarda bütün eski moderatör veya adminlerin bi trol olma çabası var. Nedini zamanında aynasız olup suçluların özgürce at koşturmasına içerlenmek mi yoksa depresyondalar mı bilemiyorum ama son derece antipatik oluyorlar. Hani yaratıcı şeyler, komiklikler, şakalar yaparsın anlarım lakin bunların hiçbirisini yapmadan trol tribine girmek çok garip duruyor.

Dikkat ettimde son zamanlarda bütün eski moderatör veya adminlerin bi trol olma çabası var. Nedini zamanında aynasız olup suçluların özgürce at koşturmasına içerlenmek mi yoksa depresyondalar mı bilemiyorum ama son derece antipatik oluyorlar. Hani yaratıcı şeyler, komiklikler, şakalar yaparsın anlarım lakin bunların hiçbirisini yapmadan trol tribine girmek çok garip duruyor.

avatarında hüseyin çelik ve penisli heykel olan bir üye için fazla iddialı olmamış mı bu mesaj hç?

avatarında hüseyin çelik ve penisli heykel olan bir üye için fazla iddialı olmamış mı bu mesaj hç?

Ne alaka anlamadım. Benim trol olmak gibi bir çabam hiçbir zaman olmadı. Buraya üye olduğumda nasılsam hala aynıyım. O avatarı koyma nedenimde internette denk gelmesi ve hoşuma gitmesi, ee isimlerde uyunca avar yaptım bu kadar.

Ne alaka anlamadım. Benim trol olmak gibi bir çabam hiçbir zaman olmadı. Buraya üye olduğumda nasılsam hala aynıyım. O avatarı koyma nedenimde internette denk gelmesi ve hoşuma gitmesi, ee isimlerde uyunca avar yaptım bu kadar.

Benim de troll olma çabam yok, sadece sözlüğün kapasitesi düşük.

özentiler işte kardeşm

hüso çelik de bişey olacak ama olamadı bi türlü

bi ara meloya sararsam ordan tuttururum dedi kendi tuttu

komik olmayıp olmaya çalışması da cabası

Sözlüğün kapasitesi yararlı bilgiler veya yaratıcı konularla yükselir. Böyle değil..

Üstad Ceza'dan bir alıntıyla bu gereksiz konuşmayı sonlandırıyorum HÇ.

Her gün bayram olmaz ancak arada bir coşmak farz

Kuruntulardan kurtulmak, kırıntılarla kalmamak

Yosun tutan bir kimse değil de ışığı parlayan olmak, sen

Sıkma canını ben buradayım her daim, coşturmak için hazır

Gönüllerde yer varsa.

emin faydalı konu açmıyor da hüso faydasızın ve forumda bişey olayım çabasındaki antipatik bi tip

meloya takıntı yapayım da millet tanısın havasındaydı leylek olabilir kendisi

isteyen istediği konuyu(forum kurallarına uygun olmak şartıyla) açabilir elbette.aksi bir davranışa zaten müsade etmeyiz.burası sözlük bölümü kurallar çerçevesinde her konu açılabilir ve neyin yararlı neyin yararsız olacağı üyeye göre değişir.ayrıca son zamanlarda açılan bir çok sözlük başlığıda çok ilgi görüyor üyeler arasında.

tipik akpcisin

Geri
Üst Alt