Emin Empak
Aslan Üye
- 21 Kasım 2008
- 8.345
- 70
- 1.343
Kimileri kabul etmese de, hazmetmesi zor olsa da bir gerçektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat ettimde son zamanlarda bütün eski moderatör veya adminlerin bi trol olma çabası var. Nedini zamanında aynasız olup suçluların özgürce at koşturmasına içerlenmek mi yoksa depresyondalar mı bilemiyorum ama son derece antipatik oluyorlar. Hani yaratıcı şeyler, komiklikler, şakalar yaparsın anlarım lakin bunların hiçbirisini yapmadan trol tribine girmek çok garip duruyor.
avatarında hüseyin çelik ve penisli heykel olan bir üye için fazla iddialı olmamış mı bu mesaj hç?
Ne alaka anlamadım. Benim trol olmak gibi bir çabam hiçbir zaman olmadı. Buraya üye olduğumda nasılsam hala aynıyım. O avatarı koyma nedenimde internette denk gelmesi ve hoşuma gitmesi, ee isimlerde uyunca avar yaptım bu kadar.
Dikkat ettimde son zamanlarda bütün eski moderatör veya adminlerin bi trol olma çabası var. Nedini zamanında aynasız olup suçluların özgürce at koşturmasına içerlenmek mi yoksa depresyondalar mı bilemiyorum ama son derece antipatik oluyorlar. Hani yaratıcı şeyler, komiklikler, şakalar yaparsın anlarım lakin bunların hiçbirisini yapmadan trol tribine girmek çok garip duruyor.
Benim de troll olma çabam yok, sadece sözlüğün kapasitesi düşük.
Sözlüğün kapasitesi yararlı bilgiler veya yaratıcı konularla yükselir. Böyle değil..
Sözlüğün kapasitesi yararlı bilgiler veya yaratıcı konularla yükselir. Böyle değil..
özentiler işte kardeşm