Haber - Emirhan Topçu, Beşiktaş'ta | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Emirhan Topçu, Beşiktaş'ta

Emirhan Topçu, yarın sağlık kontrolünden geçecek. Beşiktaş ve Çaykur Rizespor arasında evrak işleri tamamlanıyor.

Beşiktaş, Emirhan Topçu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Siyah beyazlılar, oyuncunun bonservisini ödeme planı dahilinde taksitlerle ödeyecek.

[@ertansuzgun]

Dursun markete gitsin kendi başına ekmek bile alamaz. Bu adamlardan transfer beklemek falan hayal. Zaten adam Galatasaray başkanı gibi değilde düşmanı gibi davranıyor. Ben saldım transfer mevzularını. Valla yoruldum. Bu ne ya. Önüne gelen transfer yapıyor biz seyrediyoruz.

Bu önemli değil Yasin Özcan var onu alırsın da bu yönetimle ne alırız soylemek istemiyorum Bjkye giden topçu da akıl yoktur zaten.

Seneye illa yine biri sivrilir bunun kadar onu alırsın gerekirse haber değeri yok yani.

Alınabikecek iki genç oyuncu vardı biri oğuz biri de bu birini fener birini bjk aldı. Az transfer yapacağımız bu sene hani sadece iki bölgemiz eksik ya neden bir tanesini biz alamadık cevap çok basit bu yönetim oldukça daha çok uyuruz. Beşiktaş'ın aldığı adamı alamıyor muyuz? Hemde Emin gitmisken. Çok plansız ve çapsız yonetiliyoruz çok ah ahhhh. Daha çok ah cekeceğiz.

Üst Alt