Emotiv Chit

Although it is quite interesting to see this here, numerous other evidences may also be found indicating that modern industry have already introduced and discussed some of the aspects in question for commercial purposes like marketing and research in a contextual framework, where the possible scientific effects are excluded in order to ensure that deductive interference is unpresent.

If you ask my take on it, this provides the whole mankind with an immense potential of going wild and mental altogether, which is why I'd say it's fiercely risky to introduce it untested with the public.

Son düzenleme:
İngilizce başlıklar ve konu içerikleri yasaklanmalı..
anlamıyorum ve sinir oluyorum..
neden güzelim Türkçe değil de gavurun dili?

Cahilim, anlamadım, çıkıyorum.

Adminler ne diye duruyor burada Yani forumda ingilizce yasakti.Hatta Turkcemizi iyi kulanmak icin sayfa vardi.Eger yonetim kural koyup yapmiyorsa ben daha ne diyeyim.İngilizce konusmak yasak ama uygulayani yok bravo.

This defines the very reason why the likes of Emir Sato and Hayri Cund should be executed as soon as possible, their contribution to this forum is minimized to some shitty english thug talk where they shamelessly express their rather odd views on the existence of human kind.

Son düzenleme:
vücudumuzdaki Nöral ağ muazzam birşey.
Videoyu pek izlemedim amacını bilmiyorum ama öyle hastalar var ki sadece göz kapaklarını oynatabilerek iletişim kuruyorlar.
Sinir iletim yollarını keşfedebilirsek bilgisayar yoluyla bir nevi telekinezi benzeri iletişim kurulabilir bu insanlarla.
Günümüzde bile gelişmeler hala emekleme seviyesinde..

Askeri çevreler düşünce kontrolü üzerine takıntılı olduklarından bu işe dolaylı yoldan epey para aktarıyorlar.Sağlıkta da bunun etkisini önümüzdeki dekatlarda göreceğiz sanırım.

Lafı açılmışken bir deneyden bahsedeyim.

Vücudumuzda ayna nöronlar denilen enterasan hücreler var.Bu hücreler arasındaki impuls ( sinirler arasındaki elektiriksel ileti) amplifikatörler yardımıyla kat be kat güçlendirilerek gözle görülebilir ve hissedilebilir etki oluşturulabildiği kanıtlanmış.
Bu nöronların görevinin , tecrübe ettiğimiz bir olayın bizde yarattığı empatik dürtüleri bize yansıtmak olduğu düşünülüyor.
Mesela ekranda sıcak bir cisme dokunup canı yanan bir insan gösterildiğinde izleyici denek de benzer şekilde elinde parmaklarında sıcaklık ve acı hissi duyabiliyor.

Ucu bucağı olmayan heyecan verici bir alan..

Good. I m gonna buy this shit

* LG G2 Tapatalk *

Belle.. Chose de fantastique :ka21:

İngilizce başlıklar ve konu içerikleri yasaklanmalı..
anlamıyorum ve sinir oluyorum..
neden güzelim Türkçe değil de gavurun dili?

Because they r different person

Adminler ne diye duruyor burada Yani forumda ingilizce yasakti.Hatta Turkcemizi iyi kulanmak icin sayfa vardi.Eger yonetim kural koyup yapmiyorsa ben daha ne diyeyim.İngilizce konusmak yasak ama uygulayani yok bravo.

This defines the very reason why the likes of Emir Sato and Hayri Cund should be executed as soon as possible, their contribution to this forum is minimized to some shitty english thug talk where they shamelessly express their rather odd views on the existence of human kind.

kesin lan

xry3b6.jpg

Geri
Üst Alt