Emre Belözoğlu: "Birazcık yüzüne doğru geldi"

Emre Arslan

Cezalı
“Bana avantaj sağlaması için dirseğimin de Josue’nin yüzüne geldiğini söyleyeyim. Hakem kırmızı kart verebilirdi de. Josue benle aynı boyda. Ben başka bir oyuncuya dirseğimi dayamaya çalışsam, ya göğsüne ya karnına doğru gelir. Bana boy olarak yakın bir oyuncu olduğu için de birazcık yüzüne doğru geldi. Ama özellikle savurduğum bir dirseğim yok. Öyle bir şey olsaydı buradan net bir şekilde ifade ederdim.”

Serefsiz köpek. Bir de utanmadan kendini savunuyor.

Ulan arkanda uzun boylu rakip olsa bile senin dirsek atmaya hakkin yok. Ama tanisak saha disinda cok iyi insansindir cok iyi cocuksundur degil mi serefsiz?

Melo bu arsız hayasız haysiyetsiz ırkçı herife şunu yaptı diye tüm ana akım medya tarafından yerin dibine sokulmuştu :red:

55eb0e91f018fbb8f8a83adc

Her defasında görüyoruz ki az bile yapmış.

Normal şartlarda bu Melo tipi Pepe tipi sorunlu adamları sevmem lakin görüyoruz ki bu şerefsizlerin dergahı olmuş şike liginin layığı Felipe Melo gibi oyunculardır. Değil elindeki Melo'yu göndermek yanına 4 tane daha Melo alacaksın ki bırak bütün ülkeyi kudurtsunlar müstehaktır yemin ediyorum müstehaktır. Ama biz gittik yerine oyuncu bulmadan elimizdekini gönderdik.

ailene sevgi sozcukleri iletmekten biktik 30 milyonluk gs camiasi olarak

ne azgin ailen varmis ki bikmadi

tabi ki o yüzden dönüp baktıktan hemen sonra geçiriyorsun dirseği

Buna artık "çok kral cimbomludur kendisi, takımda görmek isterim eheheheh" diyenlerin benim gözümde bu şerefsiz köpekten farkı yoktur, Galatasaraylı da değildir

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu burda seven, bizim takimda görmek isteyen herkese ban talep ediyorum

Köpek.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Emre aslinda hem rezil oynadi hem de bize 20 li dakikalarda atilip buyuk kiyak gececekti , siz emreye degil hakeme saydirin . emre nin yaptigi sey kendine ve takimina ihanet, hakem hakem olsa ve bu kartla elesek emre nin bize hizmeti olacakti

benzer hareketleri ligdeki macta da yapti , hatirlayin ... aslinda emre yaptigi bu aptalca seylerle kotuluk degil iyilik yapiyor , ne guzel rakibimizi 10 kisi biraktiracakti ama o adina baslik actigim yardimci hakem denen cocugu dusesice musvedde yuzunden sahada kaldi

sahada hakem olsa 2 basaksehir macinda da emresiz 10 kisi 60 dakika oynarlardi

Buna karşı ligimizde yapılan en iyi hareketi Melo, ikincisini de Zokora yapmıştır. Melo, de Jong gibi adamlar hedef gösterilirken bunun normalde iyi çocuk diye yıllardır savunulması futbolumuzun ne kadar yanlı yönetildiğinin kanıtıdır. Acun gene bir programına çıkarır çok kişiye yardım ediyor diye olay kapanır. Yardım etmesi çok güzel ona birşey demiyorum ama sahadaki çirkef yüzünün bu şekilde kapatılması ne kadar saçma bir hareket.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melo ve Zokora'yı bir kez daha saygı ve sevgiyle izliyoruz. Dün bu p*çe seyirci kalıp ayağını kırmayan Galatasaraylı futbolcu bozuntularını ise kınıyoruz.

Buna artık "çok kral cimbomludur kendisi, takımda görmek isterim eheheheh" diyenlerin benim gözümde bu şerefsiz köpekten farkı yoktur, Galatasaraylı da değildir

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:005:

Melo dun sahada olsaydi Emre sinirden aglardi net. Melo saha icerisinde rakibi psikolojik olarak bitirir, sinirlendirir bunuda kirmizi kart gormeden yapar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukaridaki yorum cok dogru , acun vs yazilan .. Ayni sekilde hakemler de ..

Yani bunu yapan adam , adaleti duzgun dagitanlarin oldugu yerde rakiplerce sevilir .. Mesela ts , fenere en dusman klup diye lanse ediliyor ama fenerlilerin en sevdigi rakiptir muhtemelen

emre de , sahada hakem olsa , duzgun basin olsa , aslinda bize felaket faydasi olacak biri olurdu , dusunun basaksehir etkisiz , o kadar da eksik , adam takimini 30 uncu dakikada senin karsinda goz gore gore 10 kisi birakiyor

Geri
Üst Alt