Emre Belözoğlu'nun Her Zamanki Gibi Göstermelik Cezası Belli Oldu

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
PFDK Beşiktaşlı Mustafa Pektemek'e 2, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na 1 maç men cezası verdi.Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na 1, Beşiktaşlı Mustafa Pektemek'e 2 maç men cezası verdi. Kurul, Emre Belözloğlu'na 13 bin TL para cezası da verirken, Fenerbahçe'ye ise taraftarların neden oldğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyli ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 100 bin TL para cezası verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamaya göre, Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynadıkları lig maçında rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kalan Mustafa Pektemek 2 maçla cezalandırıldı.
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ise Eskişehirspor ile oynadıkları lig maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç men ve 13 bin lira para cezası aldı. Kural ayrıca, Fenerbahçe ve Gaziantepspor'a 110 biner lira para cezası uyguladı.

NTVSPOR

Bu lig oynanmasın gerek yok bence.

Duygun Yarsuvat ve ekibi bu çifte standarta dur diyemeyecekse derhal istifa etmelidir!

pektemek'in hareketine neyine ceza veriyon,ne keko kurul bunlar,adama her kayıp kırmızı görene en az 2 maç ceza veriyolar mk.

bilen biri varsa aydinlatsin. Bu adam hem sari kart gördü hemde direk kirmizi kart. Nasil oluyor da tek mac aliyor? Direk kirmizi alan adam en az 2 mac cezali duruma düsmüyormu?

Melo ya eklesinler cezayi 2 saridan atildi 2 mac versinler

♡♡♥♡♡

bilen biri varsa aydinlatsin. Bu adam hem sari kart gördü hemde direk kirmizi kart. Nasil oluyor da tek mac aliyor? Direk kirmizi alan adam en az 2 mac cezali duruma düsmüyormu?

Direkt kırmızı cezası 1 maçtır diye biliyorum,öyle değil mi la boşuna top izliyomuşuz

boşverin zaten sahada leş gibi ben sevindim oynayacak olmasına..

Cezasını da Türkiye Kupası'nda görmüş oldu sanırım.. Balıkesir maçında sahada..Yanlışım varsa söyleyin,eğer zamanlama önemliyse.

Trajikomik....

Son düzenleme:
ne feneri kume dusurte bildik
ne tff yi devire bildik
ne yabanci sinirini kaldirtabildik (yonetim olarak)
ne'de Emre'ye yapilan yandasligi yok ede bildik ..

Galatasaray taraftari malesef ama malesef cok etkisiz .

pektemek'in hareketine neyine ceza veriyon,ne keko kurul bunlar,adama her kayıp kırmızı görene en az 2 maç ceza veriyolar mk.

Pektemek e verilen ceza dogrudur, armut ile elma i karistirmayalim. Adam oyle giriyor ki vursa adamin bacagi kirilir. Ingiltere ligini takip ediyorsan boyle hareketlere her zaman direk kirmizi verilir. Dunyanin her yerinde verilir.

Bilerek konusalim .. Normal topa kayma yoktu orada. O suratla kayarken ayak okadar havada olmaz. Direk bacagi kirabilir'. Hayatinda futbol oynamis insanlar bunu bilur zaten.

Direkt kırmızı cezası 1 maçtır diye biliyorum,öyle değil mi la boşuna top izliyomuşuz

1 mac degildir, boyle birsey yok. Minimum 2 mactir herzaman (sadece kaleciler de durum degisebiliyor, ve son adam olup kirmizi gorme gibi durumlarda)

Son düzenleme:
Hem tek maç,hemde cezasını kupa maçında çekiyor.Kaymaklı ekmek kadayıfı.Hiç bir şey bunların numbır ten o.ğu olduğu gerçeğini ortadan kaldırmazBakmışsın ilk maçta ayağını kırmış.

Geri
Üst Alt