Emre Can'dan Güzel Haber

vallaha hakli, gençler domuz eti yemedigindenmidir nedir avrupali gençlere bakaraktan çok farkli vucut yapimiz var.

Adam 19 yasinda minimum 12 yildir top oynuyordur belki ama bacaklari benimkinden ince.

genetik. bizim insanımız spor yapmaya çok elverişli bir genoma sahip değil. bunu zaten her gelen yabancı hoca söylüyor. maçları hep son dakikalarda kaybetmemiz de bundan. kondisyonumuz ancak 70 dakikaya yetiyor. yorgunluğa bağlı olarak mental yöndende oyundan kopuyoruz

genetik. bizim insanımız spor yapmaya çok elverişli bir genoma sahip değil. bunu zaten her gelen yabancı hoca söylüyor. maçları hep son dakikalarda kaybetmemiz de bundan. kondisyonumuz ancak 70 dakikaya yetiyor. yorgunluğa bağlı olarak mental yöndende oyundan kopuyoruz

Kendilerini gelistirmek içinde bi dietist bulmuyorlar hocam? Adamlar bu isi prof olarak yapiyor?

Yine Viktor Fischer örnegini verecegim size 2 fotograf atacagim arada sadece 10 ay felan var..

ARiyorum

Eylül 2012

Viktor%2BFischer%2BAjax%2BU19%2Bv%2BInter%2BMilan%2BU19%2BlMpDZkyGR6ax.jpg

Kasim 2013

1110nec-ajax16.jpg

Surada 1 senede adamin nasil degistigini goruyorsun.

Bide bizim Emre Colaga bak mesela. Gelmedi mi? Gelisti elbet ama minimum düzeyde.

vallaha hakli, gençler domuz eti yemedigindenmidir nedir avrupali gençlere bakaraktan çok farkli vucut yapimiz var.

Adam 19 yasinda minimum 12 yildir top oynuyordur belki ama bacaklari benimkinden ince.

Rusya'da Türkler ufak tefek oluyor diye dalga geçiyorlar bizimle.

Eylül 2012

Viktor%2BFischer%2BAjax%2BU19%2Bv%2BInter%2BMilan%2BU19%2BlMpDZkyGR6ax.jpg

Kasim 2013

1110nec-ajax16.jpg

Surada 1 senede adamin nasil degistigini goruyorsun.

Bide bizim Emre Colaga bak mesela. Gelmedi mi? Gelisti elbet ama minimum düzeyde.

Haklısın valla Avrupa'da ama çoluk çocuk herkes iri kıyım ve üçgen vücut. Sıradan vatandaşın bile vücut geliştirme yaptığını düşünürsek sporcuların yapmaması olanaksız. Mahalle baskısı gibi üçgen olmayanı zaten döverler. Belçika'da 2 ay yaşadım dönüşte yaptığım ilk iş vücut geliştirme oldu komplekse girdim hala yapıyorum :)

Genc oyuncular beni her zaman heyecanlandiriyor. Taraftar arkanda sende en iyi sekilde calis kardesim

oynatır boyle gençleri ıyı oynamazsa bunlar oynamasın artık yerlıye geçiş yapın nerde bizim altyapımız işte burda bulun getirin oynatın bu cocukları guven verin anadolu kuluplerinin oyuncularına muhtac bıraktırmayın bu cocukları kazanın zamanla kendilerini guven gelir bunlarda kazanır kendılerını

Taraftarı çok heyecanlandırdığı kesin. Hırslı ve çalışkan oldukları şu kısa sürede az çok görüldü. Bu şekilde devam ederlerse önleri çok açık. Hemen sözleşmeleri yenilenip, A takıma alınmalı. Eski yüzlerle de bir an önce artık yollar ayrılmalı. Mesela kaleci İsmail Çipe'de fena değil.

Bize de iş düşüyor.Geçen maç konusunda arkadaşın birisi 30 dakika izlediği Emre Can'a leş demişti.

Geri
Üst Alt