Emre Çolak Galatasaray'dan Ayrılıyor

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
emrecolak-640.jpg

Galatasaray'dan sezon sonu ayrılacak isimlerin başında Emre Çolak geliyor. Sarı Kırmızılı takımın alt yapısında yetişen ve 7 senedir profesyonel olarak top koşturan Çolak, İspanya yolcusu...

Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyuncusu Emre Çolak, sezon sonunda yuvadan uçuyor. Yıllardır Sarı Kırmızılı takımda birçok hocayla çalışmasına rağmen istikrarlı olarak forma giyemeyen Emre Çolak, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte bu yaz takımdan ayrılacak. İspanya La Liga'dan teklifler alan Emre'nin şansını Avrupa'da denemek istediği öğrenildi.

2009'dan bu yana Sarı Kırmızılı ekipte profesyonel olarak forma giyen Çolak'ın kariyerine Celta Vigo ya da Real Sociedad'da devam etmesi bekleniyor.

19 GOL 18 ASİST

Emre Çolak Galatasaray formasıyla tüm kulvarda çıktığı toplam 168 maçta; 19 gol atıp 18 gol pası verdi.

Mynet

Moderatör tarafında düzenlendi:
granada'da oynar seneye ispanya 2. liginde.

Gitmesi çok doğru olur belki kafa yerine gelip futbolu ön plana alır beyninde

Aklı varsa zaten gider. Burada alternatif olarak görülüyor ancak, oysa ki düzenli oynatılsa asla kötü bir futbolcu değil.

Bence hâlâ Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu Emre. Ozan Tufan falan hikaye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bana kalırsa Türk futbolculara teklif geliyorsa eğer 1-2 milyon euro neyse verilmeli ne kadar yetenekli olursa olsun çünkü kalırsa zaten tamamen performansını yitiriyor.

Genç yaşta böyle adamlara 250 bin dolardan fazlasını vermeyeceksin 2-3 sezonda parlatıp 2 milyon euroya direk kitleyeceksin hem ona hem klube fayda.

Sarbi EPL,ergen La liga. Ulan güldürmüyor bile artık medya. Yazın Aydın da Portekiz'e gidiyordu.

Gönderin takimda ki tek yetenekli oyunculari. Gitsin degil mi arkadaslar :)

Bruma da gitsin diyordunuz sezon basi, elinizde Yasin kaldi, Olcan kaldi.

Emre gitsin Bilal, Olcan, Yasin gibi emekli evlatlar kalsin :)

Bilal hariç katılıyorum. Bilal aldığı paraya göre güzel performans sergiliyor bence. Yan gelip yatmıyor diğerleri gibi.

Bilal hariç katılıyorum. Bilal aldığı paraya göre güzel performans sergiliyor bence. Yan gelip yatmıyor diğerleri gibi.
Konu performans degil o mesajda. Daha cok gelecege yönelik yapilan hamleler. Bende gecmiste her ne kadar Bilal'in transferine karsi olmus olsamda, isini yerine getirdigini düsünüyorum.

Hocam emre gitmesin ama Türkiye'de mevcut futbol yapısı yüzünden genç yetenekleri bulsan bile gelişimi konusunda bütün takımlar yetersiz kalıyorlar.Ve oyuncuya disiplin kazandırılamıyor.

Avrupa'ya giderse iş yapar

Simeone gibi bir disiplinli hoca altında çalışırsa başarılı bile olabilir

Hocam emre gitmesin ama Türkiye'de mevcut futbol yapısı yüzünden genç yetenekleri bulsan bile gelişimi konusunda bütün takımlar yetersiz kalıyorlar.Ve oyuncuya disiplin kazandırılamıyor.
Haklisin. Sorun alt yapida basliyor. Oyunculara özel progam ve egitim uygulanmiyor ya. Istedigi gibi takiliyorlar. Baslarinda egitim verecek futboldan anlayan adamlar da yok, bknz Orhan Atik.

Almanya'da durum mesela cok farkli. Özel hayatinda ne icip yedigini bile kontrol ediyorlar. Antremandan sonra evde devam etmek icin özel egitim veriliyor vsvsvs..

Nerde sans verdi? Semih her maci rezil etmesine ragmen Semih kadar oynatilmadi.

Emreyi savunan futbol fakiri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haklisin. Sorun alt yapida basliyor. Oyunculara özel progam ve egitim uygulanmiyor ya. Istedigi gibi takiliyorlar. Baslarinda egitim verecek futboldan anlayan adamlar da yok, bknz Orhan Atik.

Almanya'da durum mesela cok farkli. Özel hayatinda ne icip yedigini bile kontrol ediyorlar. Antremandan sonra evde devam etmek icin özel egitim veriliyor vsvsvs..

işte aynen tamda olay bu bizde ise tam tersi 18 yaşında adama milyonları verip kurtlar sofrasının ortasına atıyorlar.

EMRE ÇOLAK 168 MAÇ

SEMİH KAYA 167 MAÇ

evet sans verilmemis.
Oynadigi dakika? Son 20 dk maca koy ve katki saglamasini bekle he :) ?

Hehe klasik türk kafasi iste, önemsiz istatistiklere bakalim.

Hadi birde oynadiklari dakikalara bakalim Murhan :)

15/16
Emre: 835
Semih: 1792

14/15
Emre: 1848
Semih: 2791

13/14
Emre: 1107
Semih: 3483

Devam etmeyelim istersen? Sacmladigin ortaya cikti.

Deportivo yakışır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk reyizi kesemediğimiz için kullanamadığımız futbolcu. Selçuk sözleşmesi bitene kadar orta sahanın ortasını işgal edecek hiç bir kuvvet onu ordan kesemez. Kabız futbola devam.

Geri
Üst Alt