İbrahim Alkan
Cezalı
- 15 Mayıs 2010
- 1.269
- 0
- 1.146
Cevap: Emre: "Galatasaray ikinci olsun"
Konuşmayı öğrenene dek benden alıntı yapma bir daha arkadaşım.
Bu isimlerin zeki olduklarına katılıyorum Özgür, ama Türk hakemleri de beceriksiz. Alex'in gördüğü kartların çoğu itirazdan, peki Avrupa maçlarında itiraz etme gereği niye duymuyor? Hakemler saçmalamadığı için olabilir mi?
Alex'e Türkiye'de çalınan faullerle Avrupa'da çalınanları da karşılaştırın bari.
Ayrıca herhalde Fenerbahçeli oyuncular da ne kadar çirkef olurlarsa olsunlar eşşek değiller, Avrupa'daki hakemlerin tolerans göstermeyeceğini bilmiyorlar. Mesela Lugano Wagner'e o hareketi Avrupa'da yapabilir miydi? Yapsa direk kırmızı 5 maç da ceza. Ya da Mehmet Topuz'un Ceyhun'a hakemin gözü önünde yumruk atması. Bilica'nın göz göre hafriyat çalışması yapması. Lugano'nun ayaklarından fazla çalışan dirsekleri. Son adam Selçuk'un Karabük maçında adam düşürüp faul bile çalınmaması? Emre'nin her maç yaptıkları ettiği küfürler? Roberto Carlos'un hakemin üzerine önce bakıp sonra su dökmesi? Daha sayayım mı? Bunlar sadece son iki sezondan birkaç örnek. Sen bana Beşiktaş ya da Galatasaray ya da herhangi bir lig takımından bunlara benzer örnekler verebilir misin?
Sizde bu adamlar varken ligi 2 kırmızıyla bitiriyorsunuz, bizim oyuncular hakeme gık dese cart diye kırmızı çıkıyor. Bir tarafını yırtsan zorla Toraman'ı çirkef ilan edebilirsin (ki Fenerliler'in yanında evliya kalıyor), buna rağmen 9 kırmızıyla ligi bitiriyoruz, Fenerbahçe malum adamlarıyla 2 kırmızı görüyor. Sen de hala burada saçmalıyorsun. Sonra da diyorsunuz "herkes Fenerbahçe'den nefret ediyor". Ederler tabii. Sizde bu at gözlükleri takılıyken sonsuza kadar en çok tiksinilen takım olmaya mahkumsunuz.
Konuşmayı öğrenene dek benden alıntı yapma bir daha arkadaşım.
İbrahim genelde seni onaylarım bilirsin ama bu mantıklı olmamış. Alex, Lugano çok zeki adamlar. Nerede ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Ligde yaptıklarını, Avrupa'da yapmıyorlar. Hoş yapmayınca da elenip elenip geliniyor.
Bu sene direk gruplardan başlayacağınız için 2. olma şansınız az da olsa var bana göre kuraya göre. Bakalım.
Bu isimlerin zeki olduklarına katılıyorum Özgür, ama Türk hakemleri de beceriksiz. Alex'in gördüğü kartların çoğu itirazdan, peki Avrupa maçlarında itiraz etme gereği niye duymuyor? Hakemler saçmalamadığı için olabilir mi?