Emre: "Galatasaray ikinci olsun"

Cevap: Emre: "Galatasaray ikinci olsun"

Alex'e Türkiye'de çalınan faullerle Avrupa'da çalınanları da karşılaştırın bari.

Ayrıca herhalde Fenerbahçeli oyuncular da ne kadar çirkef olurlarsa olsunlar eşşek değiller, Avrupa'daki hakemlerin tolerans göstermeyeceğini bilmiyorlar. Mesela Lugano Wagner'e o hareketi Avrupa'da yapabilir miydi? Yapsa direk kırmızı 5 maç da ceza. Ya da Mehmet Topuz'un Ceyhun'a hakemin gözü önünde yumruk atması. Bilica'nın göz göre hafriyat çalışması yapması. Lugano'nun ayaklarından fazla çalışan dirsekleri. Son adam Selçuk'un Karabük maçında adam düşürüp faul bile çalınmaması? Emre'nin her maç yaptıkları ettiği küfürler? Roberto Carlos'un hakemin üzerine önce bakıp sonra su dökmesi? Daha sayayım mı? Bunlar sadece son iki sezondan birkaç örnek. Sen bana Beşiktaş ya da Galatasaray ya da herhangi bir lig takımından bunlara benzer örnekler verebilir misin?

Sizde bu adamlar varken ligi 2 kırmızıyla bitiriyorsunuz, bizim oyuncular hakeme gık dese cart diye kırmızı çıkıyor. Bir tarafını yırtsan zorla Toraman'ı çirkef ilan edebilirsin (ki Fenerliler'in yanında evliya kalıyor), buna rağmen 9 kırmızıyla ligi bitiriyoruz, Fenerbahçe malum adamlarıyla 2 kırmızı görüyor. Sen de hala burada saçmalıyorsun. Sonra da diyorsunuz "herkes Fenerbahçe'den nefret ediyor". Ederler tabii. Sizde bu at gözlükleri takılıyken sonsuza kadar en çok tiksinilen takım olmaya mahkumsunuz.

Konuşmayı öğrenene dek benden alıntı yapma bir daha arkadaşım.

İbrahim genelde seni onaylarım bilirsin ama bu mantıklı olmamış. Alex, Lugano çok zeki adamlar. Nerede ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Ligde yaptıklarını, Avrupa'da yapmıyorlar. Hoş yapmayınca da elenip elenip geliniyor.

Bu sene direk gruplardan başlayacağınız için 2. olma şansınız az da olsa var bana göre kuraya göre. Bakalım.

Bu isimlerin zeki olduklarına katılıyorum Özgür, ama Türk hakemleri de beceriksiz. Alex'in gördüğü kartların çoğu itirazdan, peki Avrupa maçlarında itiraz etme gereği niye duymuyor? Hakemler saçmalamadığı için olabilir mi? :)

Konuşmayı öğrenene dek benden alıntı yapma bir daha arkadaşım.

Bu isimlerin zeki olduklarına katılıyorum Özgür, ama Türk hakemleri de beceriksiz. Alex'in gördüğü kartların çoğu itirazdan, peki Avrupa maçlarında itiraz etme gereği niye duymuyor? Hakemler saçmalamadığı için olabilir mi? :)

Kusuruma bakma abicim kizmada ama hic obejktif degilsin :(

malesef alex konusunda cok tarafli bakiyorsun...

bir fenerli olarak bu foruma üye oluyorsan obejktif bakabilmek zorundasin ama alex harbiden gözününüzü karatmis sizin...

Kötü anlamda demiyorum ama vicdanini eline koy ve maclari izle güzel abicim (asla kötü niyetle söylemiyorum)

Alex her dokunusta yere düsüyor ve 50% hic faul yok... (kizmiyorum alexe... adam yere düsmeyi bile becerebiliyor ve faulü aliyor, buda futbolun icinde var)

ama Türkcell Süperlig'de en cok haksizliga ugrayan adam Milan Baros... En güzel örnek GS-FB Macinda... Gökhan Gönülden topu calip gol attiginda faul varmidi yokmuydu ? eger harbiden faul diyorsan gercekten senin ismini kafama kaydeder ve senin hicbir yormunu okukmam.... (2-0 olacakti)++

alex bazen gercekten abartiyor ama bunu fenerli olarak kabul etmek gercekten zor , ama bu her takim icin gecerli :(

hic bosuna alexi koruma demek istedim güzel abicim :) (kötü anlamda söylemedim)

Kusuruma bakma abicim kizmada ama hic obejktif degilsin :(

malesef alex konusunda cok tarafli bakiyorsun...

bir fenerli olarak bu foruma üye oluyorsan obejktif bakabilmek zorundasin ama alex harbiden gözününüzü karatmis sizin...

Kötü anlamda demiyorum ama vicdanini eline koy ve maclari izle güzel abicim (asla kötü niyetle söylemiyorum)

Alex her dokunusta yere düsüyor ve 50% hic faul yok... (kizmiyorum alexe... adam yere düsmeyi bile becerebiliyor ve faulü aliyor, buda futbolun icinde var)

ama Türkcell Süperlig'de en cok haksizliga ugrayan adam Milan Baros... En güzel örnek GS-FB Macinda... Gökhan Gönülden topu calip gol attiginda faul varmidi yokmuydu ? eger harbiden faul diyorsan gercekten senin ismini kafama kaydeder ve senin hicbir yormunu okukmam.... (2-0 olacakti)++

alex bazen gercekten abartiyor ama bunu fenerli olarak kabul etmek gercekten zor , ama bu her takim icin gecerli :(

hic bosuna alexi koruma demek istedim güzel abicim :) (kötü anlamda söylemedim)

Lugano veya Emre için bir şey söylemedim farkındaysan. :) Lugano gerçekten çok zeki bir adam, hakemin kontrolü kaybettiği anları çok iyi biliyor. Normalde yaptığı hareketin kart olması lazım ama, pozisyondan önce hakem Fenerbahçe aleyhine 1-2 hatalı düdük çalmış oluyor çoğunlukla, sonraki pozisyonlarda vermesi gereken kararları da veremiyor, Lugano da böyle anları çok iyi biliyor, ne yapıyorsa o durumlarda yapıyor.

Emre'ye gelince, sizde oynarken de böyleydi, bizde de böyle. Sahada kontrolü kaybediyor, biraz da rakip futbolcular Emre'nin üzerine oynuyor ama milli takım kaptanının sinilerine hakim olması lazım.

Alex için söylediklerine katılmıyorum ama, gördüğü kartların %90'ı hakeme itirazdan. Durduk yere itiraz etmez sanırım...

Lugano veya Emre için bir şey söylemedim farkındaysan. :) Lugano gerçekten çok zeki bir adam, hakemin kontrolü kaybettiği anları çok iyi biliyor. Normalde yaptığı hareketin kart olması lazım ama, pozisyondan önce hakem Fenerbahçe aleyhine 1-2 hatalı düdük çalmış oluyor çoğunlukla, sonraki pozisyonlarda vermesi gereken kararları da veremiyor, Lugano da böyle anları çok iyi biliyor, ne yapıyorsa o durumlarda yapıyor.

Emre'ye gelince, sizde oynarken de böyleydi, bizde de böyle. Sahada kontrolü kaybediyor, biraz da rakip futbolcular Emre'nin üzerine oynuyor ama milli takım kaptanının sinilerine hakim olması lazım.

Alex için söylediklerine katılmıyorum ama, gördüğü kartların %90'ı hakeme itirazdan. Durduk yere itiraz etmez sanırım...

Görüsüne saygi duyarim abicim...

ama benim düsüncem o yönde... neyse ya ben kacar iyi nöbetler :D

Gökten kemik yağar yakında (:

İbrahim cevap bile verememişsin. Biraz objektif bak kardeşim.

Lugano gerçekten çok zeki bir adam, hakemin kontrolü kaybettiği anları çok iyi biliyor. Normalde yaptığı hareketin kart olması lazım ama, pozisyondan önce hakem Fenerbahçe aleyhine 1-2 hatalı düdük çalmış oluyor çoğunlukla, sonraki pozisyonlarda vermesi gereken kararları da veremiyor, Lugano da böyle anları çok iyi biliyor, ne yapıyorsa o durumlarda yapıyor.

Bilica da çok zeki adam mesela, hakemin aleyhlerine karar veremeyeceğini biliyor her nasılsa gidiyor hafriyat çalışması yapıyor. Mesela Mehmet Topuz da çok zeki bir futbolcu, hakemin kart veremeyeceği anı bilip hakemin gözü önünde adama yumruk atıyor mesela. Keza Lugano da mesela hakemin burnunun dibinde değil futbolcu insan olan birinin yapmayacağı şekilde Wagner'in bileğini kırmaya yönelik hareket yaparken hep zekasından yapıyor. Yine Selçuk son adamı daha 1. dakikada düşürüp kart görmezken hakemin daha sonra Fener aleyhine verebileceği kararları hesaplıyor. Zeki çocuk. Alex adamın kaval kemiğine taban girerken kesin o sırada Kuantum Teorisi üzerine kafa yoruyor. Maaşallah hepsi çok zeki ama haşarı çocuklar, çirkeflik filan yok yani, zeki çocuk yaramaz oluyor işte. Sizin başkanınız bile çok zeki, "nasılsa hakem başkana kırmızı kart gösteremez" diye düşünüp hakem odası basıyor mesela, çok zeki adam.:asd:

Kısaca bütün FB'liler çok akıllı, herkes aptal kimse bir şeyi görmüyor. Taraftar forumunun adı anguta çıkanlar kendileri olmasa gene neyse.:asd:

Bilica da çok zeki adam mesela, hakemin aleyhlerine karar veremeyeceğini biliyor her nasılsa gidiyor hafriyat çalışması yapıyor. Mesela Mehmet Topuz da çok zeki bir futbolcu, hakemin kart veremeyeceği anı bilip hakemin gözü önünde adama yumruk atıyor mesela. Keza Lugano da mesela hakemin burnunun dibinde değil futbolcu insan olan birinin yapmayacağı şekilde Wagner'in bileğini kırmaya yönelik hareket yaparken hep zekasından yapıyor. Yine Selçuk son adamı daha 1. dakikada düşürüp kart görmezken hakemin daha sonra Fener aleyhine verebileceği kararları hesaplıyor. Zeki çocuk. Alex adamın kaval kemiğine taban girerken kesin o sırada Kuantum Teorisi üzerine kafa yoruyor. Maaşallah hepsi çok zeki ama haşarı çocuklar, çirkeflik filan yok yani, zeki çocuk yaramaz oluyor işte. Sizin başkanınız bile çok zeki, "nasılsa hakem başkana kırmızı kart gösteremez" diye düşünüp hakem odası basıyor mesela, çok zeki adam.:asd:

Kısaca bütün FB'liler çok akıllı, herkes aptal kimse bir şeyi görmüyor. Taraftar forumunun adı anguta çıkanlar kendileri olmasa gene neyse.:asd:

Kardeş davul bile dengi dengine çalar demişler ya, sizin denginiz Fenerbahçe değil, Bursa. Karşına bir Bursa taraftarı alıp istediğin gibi tartışabilirsin ama, 3. büyüğün taraftarlarıyla futbol konuşmuyorum ben, takımlarına tepeden bakıyorum çünkü, takımlarını küçük görüyorum, Fenerbahçe ile denk görmüyorum, Beşiktaşın büyük takım olmadığını Beşiktaşlıların da bildiğini, Fenerbahçe'ye sataşarak büyük olmaya çalıştığını düşünüyorum çünkü. Ama nafile,şundan emin ol ki...

ASLA BÜYÜK OLAMAYACAKSINIZ. ;)

ASLA BÜYÜK OLAMAYACAKSINIZ. ;)

İbo, balon da büyük oluyor ama Avrupa da patlatıyorlar o balonu sonra. :asd:

Kendi kendinize yakıştırdığınız bir büyüklük var, anlat deyince de lafı eveleyip geveliyor "Fenerbahçe büyüklüğü öyle bi büyüklüktür ki bele kol gibi bişey o anlatılamaz" diyorsunuz. :asd: Kupa sayısı desen Beşiktaş kadar kupanız da yok gerçi. Ha pardon siz alamadığınız malum kupayı kupadan saymıyorsunuz değil mi? Tıpkı GS'nin UEFA'yı almasını tesadüf sayıp Deivid'in balık golleriyle bir kere çeyrek finale çıkmanızı büyük başarı saymanız gibi. :asd:

İbo, balon da büyük oluyor ama Avrupa da patlatıyorlar o balonu sonra. :asd:

Kendi kendinize yakıştırdığınız bir büyüklük var, anlat deyince de lafı eveleyip geveliyor "Fenerbahçe büyüklüğü öyle bi büyüklüktür ki bele kol gibi bişey o anlatılamaz" diyorsunuz. :asd: Kupa sayısı desen Beşiktaş kadar kupanız da yok gerçi. Ha pardon siz alamadığınız malum kupayı kupadan saymıyorsunuz değil mi? Tıpkı GS'nin UEFA'yı almasını tesadüf sayıp Deivid'in balık golleriyle bir kere çeyrek finale çıkmanızı büyük başarı saymanız gibi. :asd:

Batuhan Tığın bile senin kadar baymadı vallahi. Bu son dialoğumuz olsun seninle, bir daha konuşmayalım, olur mu?

Batuhan Tığın bile senin kadar baymadı vallahi. Bu son dialoğumuz olsun seninle, bir daha konuşmayalım, olur mu?

İbram cevap yazmayacaksan yazmazsın da burada bayacak şeyler yazan varsa hemen yok biz büyüğüz, siz küçük, benim başkanım senin başkanını döver muhabbetine getiren sen oluyorsun. Adam gibi soru sorduk 2 kere, birini bile cevaplayabildin mi? Yok.

Yok konuşmayacakmışız da olur muymuş? Konuşmayacaksan abuk-sabuk Lugano, Emre, Aziz çirkefliklerini savunmaya kalkmazsın biz de cevap yazmayız olur mu? :) Te Allah'ım ya, bütün mesajlar ortada olmasa gene neyse.

Forum yönetiminden ricam Fenerbahçeliler'e "beğen" butonu vermemeleri. Cevap veremeyince "beğen" veriyorlar sonra. :asd:

emre bu açıklamalarıyla beni hiç şaşırtmadı çünkü bu adam türkiyeye dönüşte bize gelmek istedi fakat bonservisini almadılar ve kuyruk acısı var. açıklamalarında ve fenerliydim zaten deyişinde bile içindeki gs yi yansıtıyor........

emre bu açıklamalarıyla beni hiç şaşırtmadı çünkü bu adam türkiyeye dönüşte bize gelmek istedi fakat bonservisini almadılar ve kuyruk acısı var. açıklamalarında ve fenerliydim zaten deyişinde bile içindeki gs yi yansıtıyor........

Şuradaki Türkan Şoray misali diyorsun. :asd:

[video=youtube;wGHXJiK09Bc]https://www.youtube.com/watch?v=wGHXJiK09Bc[/video]

Averajla şampiyon olan bir takım nasıl olur da ligin üstünde bir takım olur :) Mantık hatası mı desek, kendini beğenmişlik mi desek?

Ayrıca Emre bey kendi işine baksın, O'na ne GS'den...

Geri
Üst Alt