En İyi Şampiyona Şarkısını Belirliyoruz

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Avrupa ve Dünya Futbol Şampiyonalarının bazıları şüphesiz bizler için daha özel ise biraz da onu diğerlerinden ayıran güzel şarkıları vesilesi iledir.

Bu başlık altında play-list de ki şarkıları veya diğer şarkıları belirtmek sureti ile, en iyi şampiyona şarkısını seçebilirsiniz.

PLAYLIST:

En İyi Şampiyona Şarkıları
- YouTube

Son düzenleme:
Alpay, Eurovision bitti müziksiz kaldın ne yapacağını şaşırdın ha. :asd2: Bi ara dinlerim belki :ka19:

Yok ya bu uzun süredir aklımda vardı zaten. :D

Yarışma biter ama müzik bitmez. :D

1. Ricky Martin - The Cup Of Life (Ya Fransa 98'in şarkıları tartışmaya tamamen kapalı bence, 20'li ve 30'lu yaşlardaki nesil için özellikle.)
2. Dario G - Carnaval de Paris (Yukarıdaki ile aynı sebepten ötürü)
3. Shakira - Waka Waka ( Hem şarkı güzel, hem de atmosfere uyumlu. Sanırım çok beğenilmişti o dönem.)

1. Ricky Martin - The Cup Of Life

Kesinlikle tartışmaya kapalı.

O kupanın da 1990 sonrası tüm kupalar arasında en iyi olduğu da tartışmaya kapalı bir konu.

Tartışmasız 2008 gol sonrası müziği.. Son dakika gollerimizden sonra çaldığı için ne zaman onu duysam bir gülümseme geliyor.

Onun dışında 2006 çok güzel. Akla direk Total90,Zidane ve Pes6 geliyor.

Bence de Ricky Martin en iyisi.

Ama 2008 de bizim son dakika gollerinden sonra calinan o sarki aklima kazindi ve hic bir zaman unutmayacagim. (Tabi her macta caliniyordu ama bizim maclarda bir baska geliyordu bana).

12 Ricky Martin
10 Hips don’t lie
8 Dario G
7 Waka Waka
6 Endless Summer
5 Gloryland
4 La La La
3 Vangelis
2 Euro 2008
1 Campione

:hat:

Yine bir müzik organizasyonu ve yine şikeci Alpay Asma

Şaşırdık mı? Tabi ki hayır.

Alpay Şikeye ragmen hala ayakta.

Şike yapmadim yaptiysam hersey ESC icin yaptim diyor.

1. Ricky Martin - The Cup Of Life

Kesinlikle tartışmaya kapalı.

O kupanın da 1990 sonrası tüm kupalar arasında en iyi olduğu da tartışmaya kapalı bir konu.
Renktas sonuncu olmayiz insallah bu sarkiyla.Bende bir onceki eurovisionda 21 puan toplamistim.Ne zaman sonunculuga son verecegiz.Hakkimizi aramaliyiz.Alpay sike yapmis.

Geri
Üst Alt