En Kötü İnternet Firması (Fiyat-Performans)

TTNET dışında bir internet sağlayıcı kullanmadım ama nefret ediyorum süperonline önermişsiniz biraz araştırdım geçmeyi düşünüyorum ciddi anlamda böyle rezillik olamaz çünkü nefret ettirdi.

5 mb hızı geçtiğimi hiç görmedim sürekli 2 mb civarında hızım oluyor hız 2 mb gösterse bile her hangi filmi bırakın 720 p yi 480p de bile izleyemiyorum doğru düzgün.

Bunun dışında sürekli durduk yere internet yavaşlıyor rezil bir şekilde bugün hele 360p de bile film izleyemedim belli bir süre internet hızından dolayı.

Şu ana kadar defalarca 0.20 mb gibi hızlar gördüm ve her ay 69 lira alıyorlar yazık günah verdiğimiz paraya.

Aynı durumdaydım Onur. Supronline kutusunu gördüm geçen ay. Elemanlarda denk geldi. Hemen geçiş yaptım. Kurulumu yaptılar, test edildi, ertesi hafta da tabletimi verdiler. O günden bugüne hız ortalamam 48-50 arası :) Aynı anda 1080p 5 filmi 10dk da indiriyorsun:)

ttnet kepaze orası kesin. fiber altyapısı olmayan yerlerde superonline fiber yerine superonline adsl var sanırım. belki ttnet adsl den biraz daha iyidir ama fiber konusunda superonline'dan son derece memnunum. 20 Mbps taahhüt ediyorlar hızım 30 Mbps. torrentte falan 3.2 MB / sn hızı görmüşlüğüm vardır. fiyatı da 50 TL :cigara:

100GB daha iyisi varsa buyur getir. Ancak AKK olunca'da 3mbit'e düşüyor.

Ben diyorum ki sana ttnet bana en çok 1mbit verdi. 8 ay kullandım mecburiyetten. 69TL'de üstüne ödedim.

AKK olursa, 3mbit. Yine yeter. Kabulum yanlış birşey de abartmamak lazım. Benim ihtiyacım iş ile ilgili ağırlıklı olarak. Sonra surfing sonra indirme. Online oyun falan zamanım yok. Ama belki bu hızı aldıktan sonra FIFA14 ile geri dönüş yaparım yaz sonu Ps3'te.

Son olarak, fiberde de AKK'sız vardı. 79 TL idi sanırsam. Onu alabilir isteyen. TTnet'ten her türlü fersah fersah iyi.

Son satir superonline mi

Ayrica 50mbit internet kotasi 100gb komik degil mi

Ben 20mbit 75 kot heralde saka gibi internet tarifeleri

Aynı durumdaydım Onur. Supronline kutusunu gördüm geçen ay. Elemanlarda denk geldi. Hemen geçiş yaptım. Kurulumu yaptılar, test edildi, ertesi hafta da tabletimi verdiler. O günden bugüne hız ortalamam 48-50 arası :) Aynı anda 1080p 5 filmi 10dk da indiriyorsun:)

Abi şöyle deme :D zaten oturduğum bölgede fiber yok sanki Türkiye'nin en az insan olan köyünde yaşıyorum da 2014 yılında fiber internetten yararlanamıyorum böyle rezillik yok gerçekten.

Süperonline yalın adsl kampanyası mantıklı geldi bana 64 tl ücreti hız 16 mb'e kadar oda bana fazlasıyla yeter 10 civarı hız versinler sabit olarak bir şey istemem film izleyebileyim kaliteli şekilde dolmasını beklemeden.

Abi şöyle deme :D zaten oturduğum bölgede fiber yok sanki Türkiye'nin en az insan olan köyünde yaşıyorum da 2014 yılında fiber internetten yararlanamıyorum böyle rezillik yok gerçekten.

Süperonline yalın adsl kampanyası mantıklı geldi bana 64 tl ücreti hız 16 mb'e kadar oda bana fazlasıyla yeter 10 civarı hız versinler sabit olarak bir şey istemem film izleyebileyim kaliteli şekilde dolmasını beklemeden.

Ama şunu söyleyeyim. Fiber yoksa superonline yine ttnetin altyapısını kullanıyor. Haberin olsun.

TTNET aslında 2-3 şeyi düzgün yapsa kötü sayılmaz.

- Fiyatı abartı pahalı.

- AKK denen saçmalığa son vermesi lazım veya minimum 150GB olarak güncellemesi lazım.

- En düşük hızını 2014 yılında 8mb yapmalı. Diğer hızlar ve 8mb'e kadar olan hız komik oluyor.

Akk trde butun firmalarda var panpa devletin hizmeti sanirsam

Bence turknet uydunet falandir en kotusu

ttalk

Geri
Üst Alt