Enes Ünal, NAC Breda İle Sözleşme İmzaladı

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
CaIgtkoWYAA2S4u.jpg:large

Enes Ünal, NAC Breda ile sözleşme imzaladı. Enes, ilk yarıda Manchester City'den kiralık olarak oynadığı Genk'te 14 maçta 2 gol atmıştı.

Turks talent voor de Pare

Son düzenleme:
Belcika da kendini gosteremedi, bakalim burada kendini gosterebilecekmi.

Ralf Rangnick:
"Chelsea, Manchester City gibi kulüpler 16, 17 yaşındaki gençleri alıyor ama hiç şans bulamayacaklar. Daha sonra Vitesse gibi kulüplere kiralıyorlar. City gibi kulüplerin genç oyuncuları alması milyarderlerin pul koleksiyonu yapması gibi… "Bakın, koleksiyonum ne kadar güzel" diyorlar ama onlara hiç şans vermiyorlar."

Iyi cözümlemis adam durumu... Enes´den ne olacak bir bakmak lazim, muhtemelen 1-2 sene icinde Enes´i bir kulübe satarlar...

yeni tarzini begendim.

milli takima cagrilip fransa'da sans verilmesi lazim.

Ralf Rangnick:
"Chelsea, Manchester City gibi kulüpler 16, 17 yaşındaki gençleri alıyor ama hiç şans bulamayacaklar. Daha sonra Vitesse gibi kulüplere kiralıyorlar. City gibi kulüplerin genç oyuncuları alması milyarderlerin pul koleksiyonu yapması gibi… "Bakın, koleksiyonum ne kadar güzel" diyorlar ama onlara hiç şans vermiyorlar."

Iyi cözümlemis adam durumu... Enes´den ne olacak bir bakmak lazim, muhtemelen 1-2 sene icinde Enes´i bir kulübe satarlar...

Türkiye'ye dönecek gibi duruyor.

bence enes city altyapisinda kalip orada kendini gelistirme imkani bulsa daha iyi olur kendisi icin

genc topculari alip saga sola yolluyorlar sonra adamlar gelisemiyorlar.

Enes bir halt oynamıyordu ki niye aldılar zaten anlamadım.

Salih uçan da aynı geri döneceklerdir.

Belcika'da tutunamadi

Genk teknik direktörü enes ile ilgili yetenek var ama egitim sifir dedi :D

Hayatı kurtuldu en azından Türkiye de o yaşta yıllık 500 bin tl ye oynuyormuş. Avrupa'dan dönse bursa tekrar alır evladımız filan der yine 1-2 milyon kazanır :D

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

bugün deplanmanda hattrick yapti

lig te 8 macta 7 gol

seneye kiralik olarak renklerimize katalim
samed yesilide

Geri
Üst Alt