EPL 13/14 H:35 | Norwich City 2-3 Liverpool | M.S | 20 Nisan

He o seni alıntılayan arkadaş değiştirmiş mesajını.Anlamadığım nokta ben nasıl trollenmiş oluyorum? :crushed:

'küçük bir suarez etkisi' söz öbeği bilerek yazılmış bi troll demeciydi. Bu lafı ciddiye alıp alıntılayanlar trollendi. Çok önemli birşey değil. Amma dert ettin. zaten klavyeye kola dökmüşüm daha da mesaj yazdırma bana. Hayatım kaydı 15 dakikadır.

benim favorilerim ROS, Selby, Trump ;)

Ben Selby'i pek beğenmem eskiden gıcık oyun tarzıyla Sullivan'ı yenebiliyordu ama Sullivan geçen Londra Masters finaliydi 10-4 yendi. Trump da Sullivan ekolünden. Benim Sullivan dışında favorilerim ilk onu izleyerek başladığım için Higgins , eskilerden Davis var bir de. :)

Ben Selby'i pek beğenmem eskiden gıcık oyun tarzıyla Sullivan'ı yenebiliyordu ama Sullivan geçen Londra Masters finaliydi 10-4 yendi. Trump da Sullivan ekolünden. Benim Sullivan dışında favorilerim ilk onu izleyerek başladığım için Higgins , eskilerden Davis var bir de. :)

Aslına bakarsan şov anlamında Ros ve Trumpu beğeniyorum ama ustalık anlamında ilk aklıma gelen isim kesinlikle Higgins,

trump ilk finalini higginsle yapmıştı ve higgins adeta ders vermişti trumpa, gününde oldu mu sabırlı ve akıl dolu oyun anlayışıyla yenemeyeceği rakip yok,

Aslına bakarsan şov anlamında Ros ve Trumpu beğeniyorum ama ustalık anlamında ilk aklıma gelen isim kesinlikle Higgins,

trump ilk finalini higginsle yapmıştı ve higgins adeta ders vermişti trumpa, gününde oldu mu sabırlı ve akıl dolu oyun anlayışıyla yenemeyeceği rakip yok,

Higgins o günden sonra bitti desek yeridir. Kendisi için bayağı engellerle dolu bir sezonda şampiyon olmuştu ama ondan sonra sürekli seyahat etmekten antrenman yapamıyormuş. Geçen sene umutluydum erken elenmişti ama son turnuvaya iyi başladı bakalım nereye kadar gidecek. Sullivan gelene kadar Higgins iyi idare etti de Suliivan'ın son seviyesini gördükten sonra hiçbir snookercı aynı oyun kalitesini gösteremiyor. :)

Geri
Üst Alt