EPL 15/16 H:34 | Stoke City 0-4 Tottenham Hotspur | M.S | 18 Nisan

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
11-1.png

stoke.png
v.png
728.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
ne uğraşıcam ya başlıkla logoyla alper editlesin işte :asd:

Bence bundan sonra başlık ve içerik böyle olsun, daha samimi hem

ahahah başlık güzelmiş. logo koymayınca veya türkçe okunuşunu yazsa bence sıkıntı yok, anlayamayan girmesin zaten xD

şakiri ve arnavutoviçe güveniyoruz

heri keyni tutsalar yenerler

Bu başlıkta forumda süregelen tarz-ı kadim üzerine bir takım özensiz kullanımların yıkılmaya çalışıldığını görüyorum.

Türkçemize sahip çıkan dostlarla ümit ederim ki Tanzimat edebiyatı 1.döneminin; Namık Kemal'in, Ahmet Mithat'ın duyarlılığına ulaşalım.

Bu başlıkta forumda süregelen tarz-ı kadim üzerine bir takım özensiz kullanımların yıkılmaya çalışıldığını görüyorum.

Türkçemize sahip çıkan dostlarla ümit ederim ki Tanzimat edebiyatı 1.döneminin; Namık Kemal'in, Ahmet Mithat'ın duyarlılığına ulaşalım.

Can sen beni de geçtin :D Durum kritik :D

Can resmen bütün foruma hakaret etmiş bilmiyorum farkında mısınız...

Bilmukabele aziz kardeşim. Rock&Metal müzik dinlerken ziyadesi ile lafzi terennüm eylediğimiz için bu konuda hassasiyetimizin gelişmesi normal. Ben durumu ona bağlıyorum :D

Can resmen bütün foruma hakaret etmiş bilmiyorum farkında mısınız...

Anlayacağı derken hak vereceği anlamında söylemiştim abi yav yoksa kendimi o noktada konumlandırmam mümkün mü :D

Misal en yakın örnek, Ozan abi'nin son mesajındaki "lafzi terennüm" sözünü google'dan aratıp bir neticeye ulaştım :DD

Yalnız ne enteresan muhabbet döndü konuda ya

O kadar konuştuk bari Stoke kazansa da Leicesterlı kardeşlerimizin işi görülse

Geri
Üst Alt