EPL 16/17 H:37 | West Ham United 0-4 Liverpool | MS | 14 Mayıs | S Sport

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
11.png

735.png
v.png
676.png

500px-FloodlitLondonStadium.jpg

İngiltere Premier Lig 2016/17 Sezonu 37. Hafta
West Ham United - Liverpool
Olimpiyat Stadyumu, Londra
14 Mayıs 2017
16:15

50px-S_Sport_logo1.png

West Ham: Adrian, Fonte, Reid, Collins, Byram, Fernandes, Nordtveit, Cresswell, Lanzini, Ayew, Calleri

Subs: Randolph, Feghouli, Snodgrass, Obgonna, Fletcher, Quina, Rice

Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Can, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Origi, Sturridge

Subs: Karius, Moreno, Grujic, Alexander-Arnold, Lucas, Klavan, Woodburn

Gol Sturridge!

2. yari baslamistir.

Gol Coutinho! 0-3

Klasik Liverpool maçı. Üst oynamış olsam şimdi 0-0 devam ediyordu.

Haftaya Boro umarim bir iyilik yapar da berabere felan kalirlar

Haftaya Boro umarim bir iyilik yapar da berabere felan kalirlar
Arsenal ilk 4e girdigi surece bir radikal degisiklik olmaz kulupte, zaten CL de figuran takimdan olmaktan oteye gidemiyorlar. 5. lik en hayirlisi.

Arsenal ilk 4e girdigi surece bir radikal degisiklik olmaz kulupte, zaten CL de figuran takimdan olmaktan oteye gidemiyorlar. 5. lik en hayirlisi.
Radikal degisikler...evet Sanchez, Ozil giderse CL olmadigi icin goruruz hayirlisini. :( 5 olsak bile Wenger defolup gitmez, o yuzden en azindan 4'e girelim

Radikal degisikler...evet Sanchez, Ozil giderse CL olmadigi icin goruruz hayirlisini. :( 5 olsak bile Wenger defolup gitmez, o yuzden en azindan 4'e girelim
Ben istemiyorum sahsen objektif futbol sever olarak cunku haketmiyorlar, ama seni anliyorum Arsenala gonul verdiginden dolayi :)

Her sene CL de gelen giden eliyor 2. turda, gerek yok o yuzden Arsenalsiz daha iyi olacaktir bu defa ;)

Ben istemiyorum sahsen objektif futbol sever olarak cunku haketmiyorlar, ama seni anliyorum Arsenala gonul verdiginden dolayi :)

Her sene CL de gelen giden eliyor 2. turda, gerek yok o yuzden Arsenalsiz daha iyi olacaktir bu defa ;)
Haketmedigimizi bende biliyorum ama naparsin iste istiyorum yinede, CL Arsenalsiz ol-maz :D Ama gecen sezona gore daha fazla puan topladik bu sezon, tek iyi sey bu lol.

Geri
Üst Alt