EPL 25/26 H:3 | Liverpool 1-0 Arsenal | MS | 31 Ağustos | beIN Sports 3

Biliniyor derbi haftaları sadece hangi takımlar birbiri ile maç yapacak o bilinmiyor… eskiden 6. Haftada muhakkak bir derbi olurdu aklımda kalan…
Cok sacma degil mi iste yav? Ne anladim o isten. Baktiginda bu yuzden anadolu kukuplerinin fiskturleri felaket oluyor 5 haftada tum buyuklerle oynuyorlar falan (birbirlerinin fiksturunu takip ettigi icin).

Boyle ufak seyler yuzunden degerlenmiyor lig iste bence. Hep bir gundem, hep bir ayar var.

Sondan bir onceki haftaya derbi dusmesi bile planli bir seydi, bizim sahada sampiyonluk kutlansin diye olursa...ki ne olaylar cikti gorduk.

Arsenal ve Liverpool’un bu kadar ihtişamlı bir yaz geçirdiği azdır, büyük iş yaptılar ikisi de ve Premier ligin favorileri.

Su maci keyifle izleyemeyecegim ya

Cunku 24 saat once fisktur aciklandiginda liverpoola icerideki macta hayller kuruyordum.

Dunku futbol, hocanin surati ve aciklamalari, gece toplantisinin balon oldugunu gordukce afakanlar basti, pesimist moduma girdim.

Simdi sadece arsenali bu sezon destekledigim icin daha az nese ile izleyecegim

Cunku 24 saat once fisktur aciklandiginda liverpoola icerideki macta hayller kuruyordum.

Dunku futbol, hocanin surati ve aciklamalari, gece toplantisinin balon oldugunu gordukce afakanlar basti, pesimist moduma girdim.

Simdi sadece arsenali bu sezon destekledigim icin daha az nese ile izleyecegim
boşver ya. cl'den önce 4/4 yaptık işte. 13 attık 1 yedik.

ikinci vitesteyiz, takımın canavarları %30larında bile değil.

bakma sen buradaki millete.

boşver ya. cl'den önce 4/4 yaptık işte. 13 attık 1 yedik.

ikinci vitesteyiz, takımın canavarları %30larında bile değil.

bakma sen buradaki millete.
Buraya bakmiyorum ama 2 haftadir izleyebildigim her maci izledim.

2 haftada hazir degil diye baslayarak 10 gunde bir seyler oynayan isler gozlemledim avrupa takimlarinda.

Su an en enomli mac gordugum frankfurt deplasmani bunca para harcayip her seyi kaosta bogacak nitelikte.

Buraya bakmiyorum ama 2 haftadir izleyebildigim her maci izledim.

2 haftada hazir degil diye baslayarak 10 gunde bir seyler oynayan isler gozlemledim avrupa takimlarinda.

Su an en enomli mac gordugum frankfurt deplasmani bunca para harcayip her seyi kaosta bogacak nitelikte.
frankfurt'ta rize maçındaki gs'dan eser bulamayacaksın merak etme. neyse epl maçı başlığını meşgul etmeyelim.

İkinci maç city ile son maç liverpool ile olsa çok iyi olurdu

Saliba sakatlık erken bir değişiklik

Mosquera giriyor

Genç için inanılmaz bir sınav maçı

Geri
Üst Alt