- 21 Haziran 2011
- 24.690
- 6.075
- 2.048
Rakibimizi izleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben düz bir adamim üstad süper lig gördüm mü cl finali de olsa izlememBu maç varken fb maçini fblilerler bile izlemez lan bu arada @Emre Zeytinli
Biliniyor derbi haftaları sadece hangi takımlar birbiri ile maç yapacak o bilinmiyor… eskiden 6. Haftada muhakkak bir derbi olurdu aklımda kalan…Bilerek mi yoksa "Bilerek" mi diye kastettin hocam. Hic random bir algoritma calismiyor gibi geliyor.
Cok sacma degil mi iste yav? Ne anladim o isten. Baktiginda bu yuzden anadolu kukuplerinin fiskturleri felaket oluyor 5 haftada tum buyuklerle oynuyorlar falan (birbirlerinin fiksturunu takip ettigi icin).Biliniyor derbi haftaları sadece hangi takımlar birbiri ile maç yapacak o bilinmiyor… eskiden 6. Haftada muhakkak bir derbi olurdu aklımda kalan…
neden ki?Su maci keyifle izleyemeyecegim ya
Cunku 24 saat once fisktur aciklandiginda liverpoola icerideki macta hayller kuruyordum.neden ki?
boşver ya. cl'den önce 4/4 yaptık işte. 13 attık 1 yedik.Cunku 24 saat once fisktur aciklandiginda liverpoola icerideki macta hayller kuruyordum.
Dunku futbol, hocanin surati ve aciklamalari, gece toplantisinin balon oldugunu gordukce afakanlar basti, pesimist moduma girdim.
Simdi sadece arsenali bu sezon destekledigim icin daha az nese ile izleyecegim
Buraya bakmiyorum ama 2 haftadir izleyebildigim her maci izledim.boşver ya. cl'den önce 4/4 yaptık işte. 13 attık 1 yedik.
ikinci vitesteyiz, takımın canavarları %30larında bile değil.
bakma sen buradaki millete.
frankfurt'ta rize maçındaki gs'dan eser bulamayacaksın merak etme. neyse epl maçı başlığını meşgul etmeyelim.Buraya bakmiyorum ama 2 haftadir izleyebildigim her maci izledim.
2 haftada hazir degil diye baslayarak 10 gunde bir seyler oynayan isler gozlemledim avrupa takimlarinda.
Su an en enomli mac gordugum frankfurt deplasmani bunca para harcayip her seyi kaosta bogacak nitelikte.